17.06.2009.      

Autor: Elinka BarišićPhoto: Webcam Mölltaler Gletscherbahnen  

Na Mölltaleru kreće ljetna sezona

Nakon pauze iskorištene za remont, nama najbliži glečer otvara svoja vrata

Nakon jednomjesečne redovne pauze, koja se svake godine iskorištava kako bi žičare prošle godišnji servis, Mölltaler Gletscher ponovo otvara žičare za rekreativce i natjecatelje.

Zima bogata snijegom ostavila je na ovom, nama najbližem glečeru, količinu snijega koja se slobodno može mjeriti i sa zimskim uvjetima. Podaci govore kako je na skijalištu između 200 i 400 cm snijega, a žičare se otvaraju u subotu 20. lipnja te će raditi svakodnevno od 8 do 16h.

Kako je ovo ujedno i službeni početak sezone 2009/2010, vrijedit će i nove cijene karata: 39 Eura za odrasle osobe, odnosno 19,50 Eura za rođene između 1991. i 2003.

Da snijega ima sasvim dovoljno potvrđuje i današnja webcam slika (dolje), a kako do ovog koruškog skijališta treba oko 3 sata vožnje zanimljivo je da možete u istom danu skijati i kupati se u Jadranskom moru.

Podsjećamo da, ukoliko namjeravate na ljetno skijanje, nikako ne zaboravite kremu za sunčanje, a što od opreme treba još nositi u ovakve pohode možete provjeriti u članku Kako se opremiti za stazu - ljeti.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 152864
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr