14.08.2007.      

Autor: Goran VukelićPhoto: Nadia Fanchini, Zoom Agence 

Nadia Fanchini na putu oporavka

Talijanska skijašica nazire kraj svom mukotrpnom oporavku.

Nadia Fanchini, talijanska skijaška reprezentativka, polako nazire kraj oporavku od operacije koljena. Ozljeda križnih ligamenata, operacija te sada i dugotrajan oporavak udaljili su Talijanku od bijelih staza.

"Želim skijati, nedostaje mi snijeg", kaže 21-godišnja skijašica koja sezonu 2006/07 neće pamtiti po dobru: osim problema s desnim koljenom konstatiranih krajem veljače 2007., Nadia je pretrpjela i lom zgloba ruke krajem 2006. I dok se nakon ozljede ruke uspjela vratiti na staze, pauza zbog koljena traje od ožujka i operacije u Bresciji. Uz terapiju laserom, trenutačno su na rasporedu vježbe u bazenu i teretani kako se ne bi izgubio mišićni tonus.

Nadia bi se na skije trebala vratiti u rujnu kada s drugom grupom talijanskih skijaša putuje u Čile. Zadnja kontrola koljena na rasporedu je 27. kolovoza i ako liječnici daju "zeleno svjetlo" Nadia bi opet trebala, uz Elenu Fanchini, "oživjeti" sestrinski duo talijanske reprezentacije.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 213652
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr