28.10.2005.      

Autor: Ante Pašalić 

Nitro Snowpark u Saalbach-Hinterglemmu

Otvorenje novog snowparka u Leogang, Saalbach Hinterglemm…

Otvorenje novog snowparka, u Saalbach/Hinterglemm-u, koji je relativno blizu Hrvatske, odlična je vijest!

Nitro Snowpark sadržavat će većinu elemenata koje jedan park treba: corneri, big air kickeri, razni railovi, boxovi, shapeani do savršenstva kako najavljuju organizatori, bit će pod konstantnom kontrolom dvojice profesionalnih shapera. Shaperi će se kroz sezonu konstantno pomicati prema južnom dijelu, tako da će uvjeti biti idealni.

U parku će biti i posebna chill zona, gdje ćete moći odmoriti uz glazbu lokalnih i stranih DJ imena. Svaki vikend bit će organizirana testiranja Nitro boardova, koja će trajati cijelu sezonu.

Glavni događaj koji će se odvijati u Nitro Snowparku je slopestyle contest, koji će se održati u ožujku 2006. godine. Iznenađenje je da će natjecanju moći prisustvovati svi amateri, koji će se natjecati protiv Nitro snowboards Pro boardera! Svi amateri koju uđu finale bit će bogato nagrađeni. Nitro nagrade iznose 5000 Eura.


Odličan potez Saalbach-Hinterglemm skijališta i Nitro Snowboards-a. Svakako preporučamo svim boarderima željnih novih destinacija!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 121361
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr