04.06.2010.      

Autor: Elinka BarišićPhoto: Gletscherbahnen Kaprun  

Od idućeg tjedna zatvoren Kitzsteinhorn

Žičare na glečeru iznad Kapruna idu u redovni godišnji remont

-.--.-Iako su na Kitzsteinhornu trenutno odlični uvjeti, sa čak 130cm snijega na donjoj stanici kod Alpincentra te 240 cm na vrhu, u radu će ovaj glečer iznad Kapruna biti još samo ovog vikenda.

Od 7. do 18. lipnja djelatnici žičara obavljat će redovni godišnji remont, pa će svim ljubiteljima ljetnog skijanja ovo skijalište biti na raspolaganju ponovo od 19. lipnja.

Tako su idućeg tjedna svi nama bliži glečeri zatvoreni. Podsjetimo, Mölltaler glečer ima remont sve do 27. lipnja, dok Dachstein nema sreće s najavljenim otvaranjima i prema posljednjim informacijama trebao bi se otvoriti 12. lipnja.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 165001
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr