12.09.2007.      

Autor: Matija KraljPhoto: Nika Fleiss (Sölden 2006), Zoom Agence 

Otvaranje Svjetskog kupa gotovo osigurano!

Nakon što su zbog manjka snijega veleslalomske utrke otvaranja FIS Svjetskog kupa u Söldenu u prošloj sezoni morale biti otkazane, sve ukazuje na to da do sličnog scenarija ove godine nikako ne bi smjelo doći.

Na Rettenbach ledenjaku, naime, duž čitave staze instalirani su snježni topovi, no i sama priroda ovoga je puta prema otvaranju sezone i više nego blagonaklona.

Već u rujnu Sölden tako bilježi fenomenalnih 80 centimetara novonapadalog prirodnog snijega, što je za organizatore svakako i više nego pozitivna situacija!

Veleslalomi, tradicionalno po jedan za skijašice i skijaše, na otvorenju sezone Svjetskog kupa 2007/08., na rasporedu bi trebali biti 27. i 28. listopada.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 223789
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr