02.02.2007.      

Autor: Goran Vukelić 

Počinje ISPO Winter 07

U nedjelju, 04. veljače, otvara se ISPO Winter 07, najveći sajam ''snježne industrije'' na svijetu.

66. izdanje najvećeg svjetskog sajma sportske opreme otvara svoja vrata u nedjelju, 04. veljače. U Münchenu, na lokaciji Messe/ICM sajma, pod nazivom ISPO Winter 07, bit će prisutni svi koji nešto znače u snježnoj industriji, kao i oni za čija ćemo imena tek čuti.

Na 180,000 metara četvornih bit će prisutno 1,970 izlagača iz 48 zemalja koji će izložiti sve ono čime namjeravaju osvojiti tržište zimskih sportova. Izlagači će biti podijeljeni u nekoliko tematskih cjelina: skijanje, boardanje, skijaška odjeća i moda, inovacije, outdoor oprema... Najuspješnijim i najinovativnijim izlagačima će se dijeliti i nagrade.

Sajam je zamišljen kao mjesto gdje će se susresti proizvođači opreme za zimske sportove sa prodavačima; dakle, nije otvoren za javnost u klasičnom smislu.

Vrata sajma ostaju otvorena do 07. veljače, a više informacija moguće je pronaći na službenoj stranici sajma. Kako je bilo na ISPO Winter 06 pogledajte u prošlogodišnjoj reportaži.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 165024
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr