29.03.2005.      

Autor: Goran Razić 

Policijska istraga troškova Svj. kupa na Sljemenu

Prema navodima Večernjeg lista, nalog USKOK-a urodio je opsežnom policijskom istragom oko financiranja te podjele poslova oko uređenja Sljemena za potrebe Svjetskog kupa u skijanju.

Gradonačelnica grada Zagreba Vlasta Pavić dala je tako policiji na uvid sve dokumente vezane za uređenje Sljemena, a sve s ciljem dokazivanja da (ni)je bilo zloporabe ovlasti u sklapanju ugovora za izvođenje radova.

Najveća sumnja pada na dogradonačelnika grada Zagreba, Milana Bandića, za kojeg se sumnja da je, mimo natječaja, dodijelio poslove firmi svoga kuma.

Isto tako, priloženi su svi dokumenti o financiranju rasvjete, vodovoda te ostalih sljemenskih kapitalnih ulaganja.

Također, s druge strane, policija traži na uvid svu dokumentaciju koja opravdava zapošljavanje sina g. Dragutina Žiljka u Sljeme – Medvednica d.o.o., baš kao i supruge potpredsjednika SDP-a, Ljiljane Velnić.

Zanimljivo je i to, da je gđa Velnić već neko vrijeme u mirovini, no usprkos tome zaposlena je u Sljeme – Medvednici (?).

Sljemenska saga se nastavlja, no sada i na najvišoj razini.

Nama preostaje samo da pratimo rasplet situacije, a koji bi mogao biti poznat, nadajmo se, vrlo uskoro...

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 223665
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr