27.12.2017.      

Autor: Antonio Gizdulić 

Potvrđen SQT, promjena rasporeda za Lienz

Inspekcija Svjetske skijaške federacije FIS posjetila je Sljeme te je potvrdila održavanje prvotnog programa. Došlo je do promjena u programu Lienza.

Odlične vijesti dolaze nam sa Sljemena. Inspektori FIS-a proteklih su dana boravili u Zagrebu radi provjere snježnih uvjeta na Sljemenu, a sve radi održavanja 12. po redu ženskog slalomskog natjecanja, odnosno 9. muškog slalomskog natjecanja.

Zaključeno je kako su trenutni uvjeti na stazi više nego zadovoljavajući, dogovoreno je u kojem će smjeru teći daljnja priprema staze te cjelokupna organizacija ovogodišnjih natjecanja.To znači kako ćemo opet imati prilike gledati najbolje svjetske slalomaše i slalomašice na domaćem terenu.

Ženska slalomska utrka održat će se 03.01., s početkom od 13 sati, dok će druga vožnja biti na rasporedu od 16:30 sati. Samo dan kasnije, najbolji tehničari svijeta imat će prilike skijati po hrvatskom snijegu. Prva vožnja muške slalomske utrke na rasporedu je od 12:45 sati, dok će druga vožnja započeti od 16:30 sati.

Do navedenih utrka moramo se još malo strpjeti. Za dva dana slijede nam natjecanja u talijanskom Bormiju, odnosno austrijskom Lienzu. Dok će se u Bormiju sve održati prema zacrtanom rasporedu, Lienz će doživjeti male promjene. Naime, u četvrtak 28.12. će se održati slalomska utrka, dok će dan kasnije, 29.12. na programu biti ona veleslalomska. Prvotno je osmišljeno da to bude obratno.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 155695
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr