17.07.2008.      

Autor: Matija KraljPhoto: Zermatt, arhiva Skijanje.hr  

Pripreme na Zermattu završene

Unatoč povremeno lošijem vremenu, kompletan planirani ciklus snježnih priprema na snijegu švicarskog Zermatta za hrvatske je skijaške reprezentativce u potpunosti završen.

Svi reprezentativci sada se vraćaju aktivnom odmoru te kondicijskim pripremama za nastupajuću sezonu.

Natko Zrnčić-Dim uputit će se tako na jadransku turneju do kraja srpnja, a Ivica Kostelić dio će aktivnog odmora provesti na Lumbardi (otok Korčula), dok će ostatak odmora i kondicijskih priprema odraditi na otoku Mljetu.

Dalibor Šamšal u preostalom dijelu srpnja, zajedno s Dankom Marinellijem, kondicijske će pripreme odraditi u Rijeci. Identičan program rada planiran je i za ostale hrvatske skijaške reprezentativce.

Ana Jelušić, istovremeno, još nekoliko dana zadržat će se na snježnim pripremama na snijegu švicarskog Saas Feea.

Nakon postsezonske operativne korekcije devijacije septuma, za Anu Jelušić snježni treninzi na Saas Feeu prvi su ozbiljniji kontakt sa snijegom uoči nove, nadolazeće skijaške sezone. Nakon Saas Feea za Anu potom slijedi povratak u Rijeku, gdje će obaviti kondicijske pripreme, a potom i put na novi ciklus snježnih treninga u Argentinu.

Put Argentine s Anom Jelušić početkom kolovoza odlazi i Nika Fleiss, a koja je u proteklim danima odradila redovne terapije vezane uz svoje zdravstveno stanje u Njemačkoj. Osobito veseli da je njeno zdravstveno stanje u ovome trenutku odlično. Do odlaska put Argentine Nika Fleiss aktivni odmor te kondicijske pripreme odradit će u svojoj ljetnoj bazi, na otoku Cresu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 166160
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr