Skijanje.hr

02.02.2018.      

Autor: Antonio Gizdulić 

Promjena rasporeda u Garmisch-Partenkirchenu

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta došlo je do promjene rasporeda predstojećeg ženskog natjecanja Svjetskog skijaškog kupa u Garmisch-Partenkirchenu.

Posljednji vikend prije početka Olimpijskih igara u Pyeongchangu planirane su dvije utrke spusta ženske konkurencije u Garmisch-Partenkirchenu. Proteklih su dana otkazani svi treninzi uoči utrke zbog loših vremenskih uvjeta. Naime, kroz tjedan su padale velike količine snijega koje su organizatore utrke potakle na navedene odgode. Kako se natjecanje ne može održati bez bar jednog treninga, sutrašnji je program dijelom izmijenjen.

Utrka spusta će se održati od 12:30 sati, umjesto od 10:30 sati, kako je prvotno planirano. U 10 sati bi trebao započeti trening spusta. Također, nedjeljna će se utrka održati od 12:30 sati. Sutrašnju će utrku otvoriti Lara Gut. Tina Weirather će u utrku ući sa startnim brojem 5, dok će se Sofia Goggia niz stazu spustiti sedma po redu. Ragnhild Mowinckel, ugodno iznenađenje posljednjih nekoliko utrka, odabrala je startni broj 8. Legendarna američka skijašica, Lindsey Vonn, pokušat će doći do pobjede sa startnim brojem 9. Viktoria Rebensburg će joj pokušati pomrsiti planove sa startnim brojem 11, dok će odmah iza nje u utrku krenuti Anna Veith.

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2019.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3270999
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr