14.06.2006.      

Autor: Goran VukelićPhoto: arhiva Ski klub Rijeka 

Ski klub Rijeka: Još jedna uspješna sezona

Godišnjom skupštinom Ski klub Rijeka zaključio sezonu 2005/06.

U subotu, 10. lipnja, na Platku u prostorijama Velikog doma održana je redovna redovna godišnja skupština Ski kluba Rijeka.

Nazočnima je izvještaj podnio predsjednik kluba, Franjo Mihelčić, koji je sezonu 2005/06 ocijenio kao dosad najuspješniju u povijesti kluba. Ski klub Rijeka je ponovio uspjeh iz pretprošle sezone osvojivši ukupno prvo mjesto u Gorenje CroSki kupu. Članovi kluba Danko Marinelli i Dalibor Šamšal nastupili su na zimskoj Olimpijadi u Torinu, a klub je dao ukupno 6 skijaša u različite kategorije hrvatske reprezentacije. Klub broji 47 registriranih natjecatelja uz 60-ak djece u sportskom pogonu koji obećavaju nastavak sjajnih rezultata.

U organizaciji kluba održano je i državno prvenstvo u veleslalomu za cicibane te Jadranski slalom, međunarodno FIS natjecanje na Platku. Jadranski je slalom polučio velik uspjeh kako kod prijavljenih natjecatelja (140 skijaš(ic)a), tako i kod publike koja je u velikom broju pohodila Platak na dan utrke. Sve ovo govori da i sljedeće godine možemo očekivati Jadranski slalom na Radeševu.

U klubu ne spavaju na lovorikama; već su počele pripreme za sljedeću sezonu, a 15. lipnja kreće se na 10-dnevne pripreme na austrijski ledenjak Hintertux.

Nakon skupštine nastavljeno je neformalno druženje članova i prijatelja kluba u idiličnom scenariju Platka.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 155427
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr