26.09.2005.      

Autor: Tomislav MuhvićPhoto: Arhiva Skijanje.hr 

Skijališta Gorskog kotara u sezoni 05/06

Prije nove skijaške sezone provjerili smo kako stoje stvari na Goranskim skijalištima.

U razgovoru sa voditeljima skijališta u Mrkoplju i u Delnicama, na Petehovcu, došli smo do istog zaključka - volje ima, novaca nema.

U Mrkoplju je u tijeku remont vučnice. U funkciji će biti dvije staze, sunčana i turistička, naravno ako bude dovoljno snijega. Na stazama je posijana nova trava na kojoj se očekuje bolje zadržavanje prirodnog snijega.

Na Petehovcu je također obavljen remont vučnice, uređena je i proširena cesta od Delnica do Petehovca i napravljena su sitnija čišćenja i uređivanja na stazi. Najveća prošlogodišnja senzacija - noćno skijanje svakog dana, koje je ujedno polučilo i najveći uspjeh, na sreću svih nas nastaviti će se i ove godine.

Cijene karata ostati će u prošlogodišnjim okvirima. U Mrkoplju će cijena poludnevne karte iznositi 35 kuna a dnevne 60, dok za Delnice još nije formirano točno radno vrijeme tako da točne cijene nismo saznali. Prema riječima odgovornih odstupanja od prošle godine ne bi trebalo biti.

Goranska skijališta dočekuju nas spremna, a o broju skijaških dana najviše će utjecati količina napadalog prirodnog snijega.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 178504
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr