04.09.2009.      

Autor: Matija KraljPhoto: Zermatt, arhiva Skijanje.hr 

Slijede pripreme na Zermattu

Najveći dio hrvatskih alpskih skijaških reprezentativaca tijekom predstojećeg vikenda otputit će se na snijeg švicarskog Zermatta.

Tradicionalne rujanske pripreme na snijegu Zermatta potrajati bi trebale okvirno tri tjedna.

U subotu put Zermatta, zajedno sa svojim stručnim stožerima, odlaze tako naš A reprezentativac Dalibor Šamšal, zajedno s B reprezentativcem Dankom Marinellijem. Zatim naše B reprezentativke Matea Ferk, Sofija Novoselić, Tea Palić, svi članovi C reprezentacije - Sebastian Brigović, Matej Vidović, Ivan Mihelčić i Filip Zubčić - baš kao i članovi i članice dječje alpske ski repezentacije.

Na snijegu švicarskog Zermatta svima njima u nedjelju će se pridružiti i Ivica Kostelić. A čiji je ostanak na Zermattu, nakon kolovoškog aktivnog odmora provedenog na otoku Mljetu, planiran za sve do 24. rujna.

Nika Fleiss, Natko Zrnčić-Dim, Tin Široki i Ivan Ratkić treninge na snijegu trenutno odrađuju, podsjećamo, u dalekoj Argentini. Dok je trenutno odredište Ane Jelušić i njenog tima talijanski Passo Stelvio.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 232514
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr