07.01.2008.      

Autor: Elinka Barišić 

Sljeme ipak besplatno za školarce

Praksa besplatnog skijanja za sve zagrebačke mališane ipak se nastavlja i ove godine.

Kako doznajemo od društva Sljeme-Medvednica i ove godine za vrijeme školskih praznika zagrebački mališani moći će žičare koristiti besplatno.

Odmorko je program Saveza učeničkih športskih klubova Zagreba, koji  u suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i šport  te Zagrebačkim Holdingom d.o.o. omogućuje  korištenje besplatnih skijaških karta za žičare na Sljemenu učenicima osnovnih i srednjih škola na području Grada Zagreba.

Broj skijaških karata je ograničen, a moguće ih je podići na blagajni na kraju Bijelog spusta , od 07. do 11. siječnja 2008. godine od 9:00 do 11:00 sati, uz predočenje  iskaznice Saveza učeničkih športskih klubova Zagreba.

I dok se zagrebački školarci ponovo mogu veseliti besplatnom skijanju, oni iz Rijeke još uvijek nisu takve sreće. Njima je za vrijeme praznika omogućen tek besplatni prijevoz autobusom na Platak.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 154007
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr