07.04.2017.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Skijalište Sljeme facebook 

 

Sljemenski topovi na odmoru, Platku rekordna sezona!

Nakon što je u nedjelju 19.03. Sljeme zatvorilo skijašku sezonu, početkom travnja i službeno je započela "ljetna sezona" na skijalištu. Platak zabilježio rekordnu skijašku sezonu!

To prije svega znači da na skijalištu već sada kreću pripreme za novu sezonu, a među ostalim i raspremanje opreme sa skijališta. Prema objavama Skijališta Sljeme svi topovi su uklonjeni sa staza i poslani na remont i zasluženi odmor.

-.--.-

Na Platku je sezona službeno završena krajem ožujka, a prema informacijama iz Goranskog sportskog centra ove je sezone na skijalištu prodano oko 12.000 skijaških karata te je zabilježeno više od 30.000 posjetitelja. Te brojke svakako su korak naprijed za ovo popularno riječko skijalište te dobar pokazatelj sve boljeg upravljana Goranskog sportskog centra. Sezona je (uz nekoliko prekida zbog vremenskih neprilika) trajala od 12.11.2016. do 26.03.2017., što je također iznimno dobar podatak uzimajući u obzir sve nedaće koje tokom sezone Platak prolazi. Ovdje prije svega mislimo na nedostatak modernog sustava zasnježenja te vremenske prilike koje su u ovom dijelu hrvatske često vrlo neprijateljski raspoložene za održavanje skijaških staza.  

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 156421
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr