26.11.2007.      

Autor: Goran RazićIzvor: Smucka.com  

Smijenjen Bojan Križaj

Nakon nešto više od godinu i pol u funkciji direktora slovenskog alpskog ski poola, Bojan Križaj odlazi s te funkcije.

Prema izvještaju Skijaškog saveza Slovenije odlazak Bojana Križaja tumači se reorganizacijom saveza, a nova Križajeva funkcija unutar saveza bit će strogo strukovne naravi. Slovenski skijaški savez već dugo muku muči s pribavljanjem financija te zadržavanjem sponzora, a kao jedno od rješenja problema navodi se postavljanje upravnog odbora, koji bi se trebao brinuti za sve financijske poslove alpske reprezentacije.

U prijelaznom razdoblju, do kraja sezone 2007/2008., vodstvo saveza imenovat će vršioca dužnosti direktora alpskog ski poola, a tek nakon završetka sezone razmatrat će se daljnji koraci. Iz saveza poručuju kako se ova promjena nikako neće odraziti na planove reprezentacije u narednoj sezoni, te će se sve odraditi prema dosadašnjem planu.

Iako se situacija smiruje, očito je da u savezu nisu bili zadovoljni dosadašnjim radom ovog slovenskog skijaškog velikana. Ispravnost ovakve odluke pokazat će se uskoro, možda već izborom novog vršioca dužnosti direktora. Iskreno se nadamo kako će uskoro slovenskim problemima doći kraj, te da će krenuti putevima stare slave.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 223104
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr