Skijanje.hr

29.05.2008.      

Autor: Goran Razić 

Stubai duže u radu od očekivanog!

Najveći austrijski skijaški glečer - Stubai, objavio je prošli tjedan kako će svoja vrata držati otvorena duže nego što je prvotno planirano.

Razlog tome je vrlo jednostavan - fantastični snježni uvjeti. Ovakva situacija prisutna je na gotovo svim austrijskim ledenjacima, koji u posljednje vrijeme bilježe obilje snježnih padalina. Sukladno tome rijetko gdje je visina snježnog pokrivača niža od 300 cm, što je respektabilan podatak uzme li se u obzir kalendarski period u kojem se nalazimo.

Stubai, uz Hintertux, trenutno predstavlja mjesto s možda najvećom brojkom otvorenih staza u cijeloj Europi. Kako je trenutno francuski Les Deux Alpes zatvoren, zbog godišnjeg remonta, Stubai predstavlja mjesto gdje možete uživati u čak 50 km uređenih staza. Skijalište će biti otvoreno sve do srpnja, a u pogonu je 10-ak ski liftova. Za one željne dodatne zabave u ponudi je i brižno održavan snowpark.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2019.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1400310
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr