Skijanje.hr

25.02.2009.      

Autor: Goran Razić

Izvor: Smucka.com
Photo: Sport-tv.si

 

Sve spremno za 48. Pokal Vitranc

Narednu subotu i nedjelju, 28. i 29.02.2009. održat će se 48. po redu Pokal Vitranc, utrka Audi FIS Svjetskog kupa za muškarce. Pripreme su u završnoj fazi.

Kompletne pripreme u Kranjskoj Gori su u završnoj fazi. Priprema staze protječe odlično. Ubrizgavanje vode u stazu (tzv. balkaniziranje) je pri kraju. Staza je u odličnom izdanju i po svemu sudeći trebala bi nuditi odlične uvjete i za natjecatelje sa višim startnim brojevima.

Zaštitne ograde, tribine i gotovo sav popratni sadržaj je već pripremljen, a pri kraju priprema je i slovenska nacionalna televizija, koja će izravan televizijski prijenos poslati čak 21 televizijskoj postaji u ukupno 18 država, na 3 kontinenta, a među njima i HRT-u, na čijem programu ćete moći gledati utrke. Oči su ponovo uprte u najbolje skijaše današnjice, koje predvodi naš Ivica Kostelić, trenutno vodeći skijaš ukupnog poretka FIS Svjetskog kupa. Lijepo je s takvom pozicijom ići na uvijek zanimljivi i Ivici posebno dragi Pokal Vitranc, na kojem je slavio pobjedu pred više od 6 godina, a prošle godine se svrstao na drugu stepenicu pobjedničkog postolja.

Novinari Skijanje.hr će ponovo sva događanja pratiti s lica mjesta.

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2019.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 986917
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr