27.12.2009.      

Autor: Goran Vukelić 

U čemu će Lindsey Vonn na stazu?

Spyder kreirao posebna odijela za najbolju američku skijašicu.

Za sezonu 2009/10 Lindsey Vonn će imati na raspolaganju novo kombinezon-odijelo za svaku utrku spusta. Spyder, koji i inače opskrbljuje američku reprezentaciju odjećom, pripremio je za dvostruku pobjednicu u Svjetskom kupu osam različitih odijela, a neke kreacije su se već mogle vidjeti u Lake Louiseu i Val'Isereu. U kreiranju je sudjelovala i sama Vonn, a potrudila se da dizajn i boje na svakom odijelu predstavljaju njenu osobnost.

Dizajn za svako posebno odijelo se drži u tajnosti sve dok Vonn ne osvane u startnoj kućici na dan utrke. "Mislim da je to zgodan način da se u skijanje unese više uzbuđenja i vrlo sam uzbuđena zbog izlaska na stazu u novom odijelu", kazala je Vonn.

"Imamo sjajnu suradnju sa Vonn, a ovim odijelima želimo odati počast njezinim sportskim postignućima", istaknuli su u Spyderu. "Na ovaj način slavimo njezine individualne dosege ostvarene unutar cijele američke reprezentacije."

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 231686
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr