21.12.2007.      

Autor: Goran Vukelić 

U pogonu Piancavallo, Tarvisio, Zoncolan...

Skijališta regije Friuli-Venezia-Giulia kreću s radom.

Od sutra, 22. prosinca, počinje sezona na skijalištima talijanske regije Friuli-Venezia-Giulia. Iako se već stidljivo počelo skijati prošlog vikenda na Zoncolanu, sutra slijedi pravo otvaranje sezone i poneki popust na skijaške karte.

 

Najsvečanije će biti na Zoncolanu gdje će poglavar regije Riccardo Illy pustiti u pogon novu gondolu koja se iz Ravascletta diže do skijališta. Otvorene će biti staze Zoncolan 1, 2, 3 i 4 te Goles i početničke staze za ski škole. Jednodnevne skijaške karte za odrasle sutra su na prigodnom 50%-tnom popustu.

 

Na Piancavallu će biti otvorene staze Nazionale bassa, Casere, Daini te Sole. U pogon će biti puštena i nova staza Tublat. Forni di Sopra skijaše čekaju s pripremljenim stazama Varmost 2 i 3, a prvu će vožnju odraditi i nova 4-sjedežnica Varmost 3. Na lokaciji Davost rade sve staze za one koji se tek uče prvim koracima na snijegu. U Tarvisiu je za rad spremno oko 60% skijališta, tj. staze Duca d'Aosta, C, C2 te Di Prampero. Uskoro će biti otvorena i nova staza Foresta koja se intenzivno zasnježuje. Mala Sella Nevea s danom zakašnjenja slijedi već nabrojana skijališta; 23. prosinca ovdje će se otvoriti staze Turistica te Agonistica.

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 166243
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr