29.10.2006.      

Autor: Goran RazićIzvor: 0-21.co.uk i BHski.ba 

Uskoro u radu SkiTV

Ski klub Velike Britanije najavljuje početak rada televizije putem Interneta, no ne bilo kakve, riječ je o programu isključivo skijaške tematike.

Nakon SkipressTV.com o kojem smo već pisali, SkiTV.co.uk je druga Internet televizija koja će obrađivati isključivo skijaški i snowboard sport. Na programu će biti isključivo ski i snowboard filmovi, extremni filmovi, natjecanja, škole skijanja i snowboarda, savjeti, razni vodiči te dio ekološke prirode.

Pokretanje programa SkiTV.co.uk odgađalo se sve do danas, kada je širokopojasni Internet u Britaniji rašireniji nego ikad, a isto tako i vrlo visok postotak populacije ima i neograničen "flat rate" pristup. Za 24 sata pristupa skijaškim i snowboard materijalima bit će potrebno izdvojiti 10 GBP godišnje, dok će članovima ski kluba biti omogućen pristup programu u sklopu godišnje klupske članarine.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 182498
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr