24.02.2009.      

Autor: Goran Razić 

VIP novinarski veleslalom - Skijanje.hr 1.

Na Sljemenu se proteklog petka, u sklopu utrke za CroSki kup, održala utrka za sportske novinare, pod pokroviteljstvom VIP-a.

Svake godine u veljači novinarski veleslalom okupi 20-ak hrvatskih novinara koji prate zimske sportove te daje odgovor na pitanje - koji su novinari ujedno i najbolji skijaši? Natjecatelji su bili podijeljeni u timove, a koje du sačinjavala dva člana. Svaka redakcija mogla je prijaviti više timova, s time da nije neophodno da su oba tima člana iste redakcije. Konačna vremena timova se zbrajaju i ukupan pobjednik je onaj tim koji ostvari konačno najbolje vrijeme.

Ove godine svaki član tima vozio je dvije vožnje, što je u konačnici dalo ukupno vrijeme zbrojeno od čak četiri vožnje. Među prijavljenim novinarima iz Sportskih novosti, Glorije, Jutarnjeg lista, portala Sportnet.hr, Vjesnika, Večernjeg lista i magazina Skijanje.hr, ove godine je pobjedu uzeo magazin Skijanje.hr.

S prošlogodišnje druge i treće stepenice pobjedničkog postolja ove godine Skijanje.hr se popeo stepenicu više, te osvojio prvo mjesto. Za pobjedničku momčad nastupili su Vjeran Baranović i Goran Razić, dok su u drugoplasiranoj momčadi, pod imenom Ozbiljna ekipa, nastupili Vida Senci iz Sportskih novosti i Matko Stanković iz Glorije, ujedno i najveći konkurenti za prvo mjesto. Treće mjesto pripalo je ekipi Jutarnjeg lista, koju su predvodili Srđan Vrančić i Lucija Novaković.

Lijep skijaški dan začinjen je malom proslavom u restoranu Vidikovac, gdje su okupljeni novinari u svom originalnom, novinarskom stilu, prepričavali doživljaje sa staze, te komentirali pojedinačne (veće ili manje) zasluge za ostvarene rezultate.

-.--.-
-.--.-
-.--.--.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 247469
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr