Skijanje.hr

FORUM

1 2 3 4 5 
 • Objavljeno: 22. prosinca 2014.   23:51h

  Član od:
  07.03.2009.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  " Nakon tjedan dana skijanja volio bih uzivo vidjeti (ne na ytoube) dijete koje skija s 18 mjeseci. Znaci dijete mi s 16,5 mjeseci voli snijeg, sanjkanje i obozava gledati skijase i zicare kako se vrte. Sto se skijanja tice 4 dana smo 'skijali' i nije joj nista bilo tesko. Ali uz sve to ne moze ni 'pola metra' napraviti samostalno. Meni je sve to bilo i vise nego super, ali bas bih uzivo volio vidjeti dijete koje u toj dobi skija. Smatram da forsiranje moze biti samo kontraproduktivno i izrazito glupo. Takoder oko motorike i koordinacije kod djece ne bih previše raspravljao, svatko ce za svoje reci da je najbolje...meni to ne pada na pamet! "
  (Član Danko17)

  nisam ski-učitelj pa ne mogu dati stručan savjet, ali mogu podijeliti svoja iskustva. mislim da je dovoljno da dijete ulovi štap i vučeš ga kao na sidru. znači na potpuno ravnom terenu. bit će mu sigurno zabavno i neće predstavljati neki problem, pogotovo ne ravnotežni. moja kćer je ipak bila osjetno starija u odnosu na tvoju (proskijala s 33 mjeseca dakle duplo starija), pa je brže svladala ove "osnove" koje sam vidio od frenda i sam dodao neke elemente. presudno je bilo 2 dana skijanja na cerknom staza br. 1 (po mom skromnom mišljenju uz roglin uniorček apsolutno najbolja staza za početnike od skijališta koja sam upoznao). imao sam peh da nisam 2 dana mogao skijati iz zdravstvenih razloga i tako sam "šetao" s kćerkom po toj stazi vodeći je skijaškim štapom. odmah radiš zavoje i dijete vrlo brzo shvaća kako se izvodi zavoj u plugu. nema objašnjavanja (jer to djeci ne znači puno u toj dobi, pa čak i puno kasnije), samo izvodiš elemente i navodiš dijete da praktički samo skija držeći se za štap koji pomaže i da ne padne.

  ponavljam, ovo je moje vlastito iskustvo i tko želi neka isproba. nemam pravo davati nikakve garancije za uspjeh, ali jedno je sigurno, a to je da je mom djetetu pomoglo da samostalno proskija.

  [Editirano] 22. prosinca 2014. u 23:51h
 « Prethodna stranica
Novo mišljenje
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Forum Oglasnik
OPREMA
Molim pomoć u vezi...   mpavic, (28.03. 16:57h)
SKIJALIšTA
Vogel   Slobodnipad, (01.01. 21:21h)
RODITELJSKI KUTAK
Škola skijanja na...   AShole, (25.12. 16:13h)
KOMENTARI čLANAKA
Nove sigurnosne mjere...   Danko17, (17.11. 18:33h)
OSTALO
Skijanje.hr fanatik...   ante1011, (24.10. 22:21h)
SKIJAšKI ARANžMANI
Popusti/Akcije/Kuponi   Danko17, (22.05. 15:48h)
NUDIM/TRAžIM PRIJEVOZ
Kanin 24.05.2020   divancan, (19.05. 20:57h)

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1772725
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  Izdavač: Sport-IT
  Medovićeva 19, Rijeka
  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr