Skijanje.hr

FORUM

1 2 3 4 5 6 . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92 93 94 95 96 
 • Objavljeno: 17. ožujka 2019.   07:31h

  Član od:
  21.02.2012.

  Mjesto:
  Hrvatska, Velika Gorica

  17.3. SL (m), VSL (ž)
 • Objavljeno: 17. ožujka 2019.   08:09h

  Član od:
  30.12.2008.

  Mjesto:
  Hrvatska, Dubrovnik

  SL (M)

  GS (Ž)
 • Objavljeno: 17. ožujka 2019.   08:42h

  Član od:
  07.02.2011.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Soldeu - GS (Ž)
  Soldeu - SL (M)
 • Objavljeno: 17. ožujka 2019.   08:59h

  Član od:
  11.12.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Dubrovnik

  17.03.

  GS (L)

 • Objavljeno: 17. ožujka 2019.   09:05h

  Član od:
  11.12.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Dubrovnik

  17.03.

  SL (M)

 • Objavljeno: 17. ožujka 2019.   09:09h

  Član od:
  26.12.2010.

  Mjesto:
  Hrvatska, Dubrovnik

  17.3.
  Soldeu - GS (Ž)
  Soldeu - SL (M)
 • Objavljeno: 17. ožujka 2019.   09:15h

  Član od:
  24.11.2010.

  Mjesto:
  Hrvatska, Dubrovnik

  17.03.2019. Soldeu

  Veleslalom (Z)

  Slalom (M)

 • Objavljeno: 17. ožujka 2019.   15:22h

  Član od:
  17.04.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  Pozdrav ekipa,

  Eto, još jedna sezona Svjetskog skijaškog kupa, pa tako i ove naše igre, je iza nas. Čestitam vam svima koji ste se igrali tijekom cijele sezone! Za mene ste svi pobjednici, neovisno o bodovima koje ste ostvarili. Ipak, bodovi su tu kako bi potaknuli natjecateljski duh i donijeli jednu drugu dimenziju praćenja ovog skijaškog natjecanja. Kada usporedim bodove dobivene našim prognozama te bodove ankete, jasno je kako nema neke prevelike razlike, odnosno kako anketa nije donijela ono što sam očekivao od nje, dodatnu zanimljivost na samom kraju sezone. Čini mi se kako je ivexvg uspio preskočiti dvojac DanZg, hector123 te ante1011 igora1.

  Apsolutni pobjednik ove naše igre jest čovjek s najizraženijim natjecateljskim duhom kojeg sam u životu susreo, jedan i jedini, violator! Iskrene čestitke na velikoj pobjedi! S obzirom na uloženo vrijeme i trud u ovu igru, doista si to i zaslužio. Drugu poziciju je uhvatio Ivan39, koji je poslužio kao svojevrsna tampon zona između violatora i trećeplasiranog omniworlda. Činilo mi se kako je posljednje spomenuti pokušao sve kako bi još jednom stigao do prvog mjesta, ali na kraju nije uspio ugroziti vodeći dvojac.

  Na četvrtoj se poziciji našla Ane123, koja je u sezonu ušla relativno loše, ali kako je vrijeme odmicalo, tako se penjala na ovoj našoj ljestvici. Peto mjesto je uhvatio ivexvg i time pobijedio u mini natjecanju s ljudima koje ću sljedeće spomenuti. Njegove vrhunske prognoze nikad nisu bile upitne, ali je ovoga puta pokazao i mišiće. Šestu poziciju dijele DanZg i hector123. Obojca su kroz sezonu imali vrhunskih prognoza, kao i poneke padove. Ipak, kad sagledamo golu statistiku, može se reći da su u potpunom balansu. Pogledajte samo broj pogođenih sedmica, odnosno ostvarenih nula. Čini mi se kako je ovo najpravedniji ishod. Ispod njih slijedi Gigo48, čovjek s najviše ostvarenih nula, a zatim i svi naši Dubrovčani. Zanimljivo, predvodnica tog dijela jest zekohop, koja je u jednom trenutku sezone bila na vodećoj poziciji. Bez averziji prema ikome, žao mi je da nije uspjela do kraja ostati u samom vrhu. Iz mog kuta, glavni razlog navedenih ostvarenja zekohopa, kamina, kame i koskija jest nešto manji broj ostavljenih prognoza, od recimo vodećih. Sjetimo se proteklih sezona kada su upravo navedeni zauzimali puno viša mjesta na tablici. U anketi sam i sam prognozirao da će kama ostvariti najveći broj sedmica, a ispada da si možemo dati ruku po tom pitanju.

  Ostatak tablice pripada onima koji su se prestali igrati s nama u toku sezone. Upravo to smatram svojim najvećim porazom, uz sveukupni broj natjecatelja. Žao mi je što nisam našao načina kako bih privukao veći broj ljudi. Ipak, ne mogu napraviti više nego li je u mojoj moći. Predlagao sam i zagovarao napredak ove igre; nadao se kako je moguće naći sponzora koji bi bio voljan nagraditi najbolje. Isto tako, moj posljednji prijedlog je bio da se barem najboljeg nagradi Skijanje.hr majicom, koja bi bila potpisana od strane naših skijaških reprezentativaca, no nažalost sam dobio odgovor kako to nije bilo izvedivo. Također smatram da je ovaj sustav još moguće poboljšati jer i danas, nakon završetka druge sezone od kako ga koristimo, ima svoje nedostatke, za koje sam isključivo ja odgovoran. Bilo bi zanimljivo ponešto promijeniti i sam koncept igre. Smatram kako bi bilo dobro zadržati sadašnji model, ali s ponekim osvježenjima. Jedna mi je ideja posebno zagolicala maštu. Bilo bi zanimljivo kada bi na samom startu sezone znali točan broj sudionika, pa bi onda mogli odigrati ligu, koja bi se temeljila na bodovima koje sada računamo. Detalje bih predstavio ukoliko bi se išlo s time. Imam još nekoliko ideja, ali više o tome ako uopće dođe vrijeme za to. Približavam se ograničenju prema broju riječi jednog posta, pa nastavak slijedi...
 • Objavljeno: 17. ožujka 2019.   15:44h

  Član od:
  17.04.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  Sljedeća sezona bit će jubilarna deseta sezona našeg druženja te smatram kako bi povodom toga opet mogli osvježiti ideje o tome da se jednom vidimo i u stvarnom svijetu. Mislim da bi to bio izuzetno zanimljiv susret, posebice nakon toliko godina virtualnog druženja. Ne znam jesam li spomenuo kako je bilo izuzetno zadovoljstvo pratiti s vama Svjetski skijaški kup, svih deset godina. Zato mi je i posebno žao što se nismo uspjeli održati barem u okviru od pred nekoliko sezona. Moram posebno spomenuti skijama, desert rose, BodeMillera, culta, Ivana.Koscevica te mnogih drugih koji su bili dio ove naše igre. Posebno nedostaju njihove prognoze.

  Na samom kraju ovog dugačkog posta objavit ću konačne rezultate, a i još jednom se želim zahvaliti svima vama na dosadašnjoj suradnji. Hvala violatoru koji je korigirao sve moje pogreške tijekom sezone, ali i svima ostalima na fer i korektnoj igri. Osobno bih volio da smo nešto više raspravljali o natjecanju, postignućima i svemu vezanom za ovu igru, jer ovako ispada da se javite isključivo ako se dogodi kakva pogreška. Nadam se da će sljedeća sezona biti ponešto drugačija i puno bogatija od ove, u svakom smislu.

  Da više ne dužim, konačni rezultati su ovdje. U prvoj tablici su navedeni rezultati postignutih sedmica i nula. Sljedeća tablica prikazuje rezultate ankete, dok su u onoj posljednjoj ukupni rezultati.
  Ukoliko ne bude daljnje rasprave, svima vam želim ugodno proljeće i ljeto, pa ćemo vidjeti što će biti sljedeće sezone. Iz mog kuta gledanja, otvorene su sve opcije. Pozdrav!

  BROJ POGOĐENIH SEDMICA, OSTVARENIH NULA:
  prntscr.com/mz2a3b
  REZULTATI ANKETE:
  prntscr.com/mz2af7
  UKUPNI REZULTATI:
  prntscr.com/mz2apz


 • Objavljeno: 18. ožujka 2019.   13:41h

  Član od:
  24.11.2010.

  Mjesto:
  Hrvatska, Dubrovnik

  Pozdrav cijeloj ekipi!

  HVALA Opasnom na ogromnom trudu i visemjesecnom, nesebicnom zalaganju na ocuvanju i funkcioniranju ove nase male grupe istinskih ljubitelja skijanja i prognoziranja!

  Iskrene cestitke pobjedniku Violatoru, drugo i trece plasiranim clanovima Ivanu39 i Omniworldu i, naravno, Ani123, koja je svake godine u samom vrhu! Cestitke i svim ostalim clanovima koji su se, kao i ja, veselili svakoj novoj voznji i nadali uspjesnijoj prognozi!

  Do sljedece sezone,

  Zekohop
 « Prethodna stranica
Sljedeća stranica » 
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Forum Oglasnik
RODITELJSKI KUTAK
To Get Details of...   chrissevans243, (12.07. 06:35h)
OPREMA
Odabir skija   Mskije, (30.01. 15:48h)
NUDIM/TRAžIM PRIJEVOZ
Snowboard/ski izleti   Toma, (09.01. 23:24h)
OSTALO
Ski sezona 22/23   ivexvg, (24.06. 08:11h)
SKIJALIšTA
Vogel   Slobodnipad, (01.01. 21:21h)

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4476968
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr