Skijanje.hr

KLUB

Članovi kluba

Član kluba: kiik
Pošaljite mi privatnu poruku 
Status:
OFFLINE

Zadnja prijava: 3. veljače 2013. 11:53 h

 Fotografije
za članove kluba

 Ime:
 Kristina
 Prezime:
 za članove kluba
 Mjesto:
 Zagreb, Hrvatska
 e-mail adresa:
 za članove kluba
 Datum rođenja:
 za članove kluba
 Mobitel:
 za članove kluba


O meni:

Vragu iz vreće ispala - govore drugi već 30 godina. Probala sve i svašta, odnosno i kaj se smije i kaj se ne smije. Lako me navući na nove stvari (dozvoljene uglavnom...ipak sam skoro 31), pa tako imam novu strast: podvodni ribolov! Da da da, ako neko pita, već sam uspješno gađala. Imam dvije dozvole: B classic i B waterbreeze. Ne spavam noć prije otvaranja skijaške sezone. Luda sam za Franzom Ferdinandom (ne onim mrtvim), 3/4luda za Joy Divisionom, poluluda za White Stripesima, a 1/4luda za još puno bendova iz kategorije "spasitelja rocka". Imala sam uspješnu rock karijeru koja je trajala 3 dana, ali se po budoarima još dugo pričalo o nama ;-))). Čitala sam puno, pa su me već u 4. osnovne preselili iz dječje knjižnice u onu za odrasle, a sad se samo trudim puno čitati. Nekad sam strastveno gledala filmove, a sad se i tu samo trudim. Obožavam more, skoro kao i planinu pod snijegom sa žičarama. Povremeno piskaram recenzije, osvrte, reporte, kronike i sl. Skupljam sličice Životinjskog carstva. Najozbiljnije! Imam blagi oblik narkolepsije - mogu zaspat bilo gdje i u bilo kakvom društvu i to ne mogu voljno kontrolirati. Spadam u kategoriju "znanstvenici" i moram priznati da mi se sve više dopada posel kojeg radim. Bila na karici i pobijedila, a kao nadopunu imam plan za blisku budućnost: uvalit se prek' puta T.F. (33).
News flash!
Više nemam skoro 31 - nije teško izračunati :-))), a i T.F. ima koju više. No to nisu sve novosti - ime joj je Eva i buduća je skijaška nada Lijepe naše.
News flash!
Evo dodali smo još pokoju godinu, a i pokoje dijete...Jan, mala plavuša! Btw. On bu moral biti pro tenisač, tako bar tata kaže :grin:

Interesi:
 za članove klubaTražilica - pronađite željenog člana.


Prikaži samo članove koji imaju fotografiju

Spol: 
Mjesto: 

God. rođ.: 

NAPOMENA:
Članovi kluba imaju mogućnost pretraživanja podataka drugih članova sa nekoliko dodatnih parametara.

Forum Oglasnik
OPREMA
Molim pomoć u vezi...   mpavic, (28.03. 16:57h)
SKIJALIšTA
Vogel   Slobodnipad, (01.01. 21:21h)
RODITELJSKI KUTAK
Škola skijanja na...   AShole, (25.12. 16:13h)
KOMENTARI čLANAKA
Nove sigurnosne mjere...   Danko17, (17.11. 18:33h)
OSTALO
Skijanje.hr fanatik...   ante1011, (24.10. 22:21h)
SKIJAšKI ARANžMANI
Popusti/Akcije/Kuponi   Danko17, (22.05. 15:48h)
NUDIM/TRAžIM PRIJEVOZ
Kanin 24.05.2020   divancan, (19.05. 20:57h)

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 385560
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  Izdavač: Sport-IT
  Medovićeva 19, Rijeka
  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr