SKIJANJE.HR

»

INFO BOX

24.05.2018.      

Autori: Željko Mihalić, Elinka Barišić 

Zašto se učlaniti?

Pozivamo vas da se pridružite velikom timu zanesenjaka i ljubitelja planina i snijega. Članstvo je potpuno besplatno

Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr postoji iz jednostavnog razloga: da bismo svi zajedno bili na snijegu i onda kad to fizički ne možemo, da bismo nezamjenjiv osjećaj planine i bjeline snijega malo približili i u danima kad je snijeg nekoliko mjeseci iza nas, a ispred nas su dugi mjeseci očekivanja prvog snijega i spusteva niz bijele padine. Isto tako, Skijanje.hr je tu kako bi iz dana u dan donosio najsvježije vijesti iz svijeta skijanja i snowboarda. Recenzije koje donosimo iz prve ruke zamišljene su kako bi olakšale odabir željenih skijaških destinacija i opreme, te dale što bolji uvid i što više korisnih informacija.

Sve informacije koje donosimo namijenjene su jednako i skijašima i snowboarderima, teenagerima i onima malo starijima, svima koji znaju kako se služiti Internetom, pa čak i onima kojima to nije baš najjača strana. Klub čitatelja je sve veći i na to smo posebice ponosni, a upravo zahvaljujući velikom broju članova stalno pokušavamo donijeti nove pogodnosti, popularizirati skijašku kulturu i približiti skijanje i snowboard svima koje ti nezamjenjivi sportovi zanimaju.

Kako biste sudjelovali u raspravama na forumu, potrebno se učlaniti. Članstvo je besplatno, a prilikom učlanjenja od vas ćemo zatražiti ove osobne podatke:

1) e-mail adresa (obavezno) - služi za identifikaciju te komunikaciju s članom kluba te se ne prikazuje se na portalu. Članstvo u online klubu nije moguće ostvariti bez posjedovanja ili korištenja e-mail adrese budući da osnovni koraci registracije sadrže komunikaciju e-mailom. E-mail adresa korisi se isključivo za slanje podataka o lozinci, te njenoj obnovi u slučaju gubitka iste.

2) Korisničko ime (obavezno) - podatak kojim se korisnik identificira na portalu. Podatak je javan. Ukoliko korisnik želi da ga se ne dovodi u vezu s upisanim podatkom, slobodan je upisati bilo koji podatak želi (pa i lažan, uz napomenu kako ne smije kršiti neki postojeći pravilnik, zakon ili slično - npr. lažno predstavljanje ili sličan postupak s lošom namjerom)

3) Spol, ime, prezime, telefonski broj i datum rođenja  - korisnik popunjava polja jedino u slučaju da želi da ostali registrirani korisnici vide taj podatak. Prezime, telefonski broj i datum rođenja nisu vidljivi javno, odnosno dostupni su ostalima tek kad se prijave na portal. Svi korisnici koji ostavljaju podatke u ovim poljima trebaju imati na umu da su podaci dostupni i budu pažljivi što u polja upisuju, no isto tako treba imati na umu da korisnik nije dužan upisati točne podatke

4) Više o meni, Avatar (informacije koje nisu obavezne, ali isto tako po definiciji nisu informacije koje nužno identificiraju osobu. To su podaci koji su dostupni na portalu i svi korisnici koji ostavljaju podatke u ovim poljima trebaju imati na umu da su podaci javni i budu pažljivi što u polja upisuju)

Brisanje podataka

Svaki član u svakom trenutku može zattražiti na email adresu brisanje svojeg profila na email adresu info@skijanje.hr

Vaš ćemo zahtjev pokušati riješiti u što kraćem roku, ali važno je napomenuti da proces može potrajati nekoliko dana. Stoga se ispričavamo ukoliko u tom razdoblju zahtjev ne bude riješen te i dalje budu dostupni podaci i povezane usluge (do trenutka provedbe brisanja).

Na istu email adresu možete poslati i zahtjev za dostavom svih Vaših osobnih podataka u našem sustavu. Takvi osobni podaci bit će Vam dostavljeni na Vaš e-mail.

Također, možete napraviti i promjenu Vaših podataka - svaki član online kluba može promijeniti vlastite podatke putem web stranice, nakon što se prijavi u sustav.

Prikupljanje podataka

Kroz Vašu upotrebu portala preglednik prikuplja Vaše podatke putem naših poslužitelja. Podaci uključuju vašu IP adresu, datum i vrijeme vašeg posjeta i koliko se dugo zadržavate na našoj web stranici, URL od web mjesta preko kojeg ste došli na našu stranicu, mjesta koja ste posjetili na našoj stranici i informacije o uređaju ili pregledniku (npr. vrstu preglednika i njegovu verziju te operacijski sustav). 

Dodatno, postoji mogućnost prikupljanja određenih podataka iz kolačića. Kolačići su informacije male fizičke veličine koju web stranice prilikom otvaranja spremaju na Vaše računalo. Obično su to neke postavke koje su potrebne za rad i pravilno funkcioniranje web stranice.

U slučaju promjene načina prikupljanja podataka, Skijanje.hr će Vas uvijek obavijestiti u info člancima.

Obrada podataka

Vaši osobni podaci koje smo naveli iznad koriste se isključivo za potrebe rada sustava i članstva u online klubu na portalu Skijanje.hr.


Bit
će nam izuzetna čast da nam se pridružite na snijegu, a i izvan njega. Mi se družimo tijekom cijele godine jer kod nas sezona nikad ne prestaje.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 18646
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr