SKIJANJE.HR

»

INFO BOX

15.11.2013.      

 

Oglašavanje u magazinu Skijanje.hr

Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr ulazi u svoju desetu godinu rada s još boljim mogućnostima kako za čitatelje tako i za naše partnere. Raduje nas što ćete i Vi biti s nama!

Skijanje.hr je vodeći specijalizirani magazin na području skijanja i snowboarda, ne samo na području Hrvatske, već i na svim susjednim područjima kao što su Slovenija, BiH, Srbija i sl. U našoj bazi podataka koja sadrži više od 16.000 članaka, trenutno postoji gotovo 300 skijališta koja smo posjetili i recenzirali, te više od 320 modela skija čije testove donosimo iz prve ruke. Uz mnoštvo korisnih savjeta, te svakodnevne i najnovije informacije koje pratimo 365 dana u godini, okupili smo i najveći broj skijaša i boardera na jednom mjestu! Trenutno ih je registrirano oko 8.000.

Od pokretanja magazina 2004. godine nekoliko smo puta proglašavi najboljom web stranicom u kategoriji “Sport i zdravlje”, a svake godine nastojimo biti čim kvalitetniji i bolji. Prošle sezone javnosti smo predstavili novi, osvježeni dizajn koji će, vjerujemo, svojim mogućnostima privuči još više čitatelja, a partnerima pružiti još bolje uvjete oglašavanja.

-.--.-

To pokazuju i statistike iz kojih je vidljivo da čitanost iz sezone u sezonu raste. Maksimalni broj posjeta Skijanje. hr ostvaruje, naravno,   zimi. U sezoni 12/13, magazin je zabilježio gotovo 18.000 posjeta dnevno. Uz više od 620.000 klikova dnevno, prešli smo i brojku od ukupno 60 milijuna posjeta

Potrebno je spomenuti i kako Google, najveća Internet tražilica, naš magazin pozicionira kao prvi za upite «skijanje», «skije», «skijališta», «skijaški aranžmani» i slično te da značajni broj čitatelja do nas dolazi upravo putem pretraživača. 

Da je Skijanje.hr broj jedan po pitanju skijanja na ovim prostorima, dokazuje i suradnja sa Hrvatskim skijaškim savezom koji je od ljeta 2006. povjerio uređivanje službenih CroSki stranica, ali i stranica Janice i Ivice Kostelić, upravo našem novinarskom timu.

U jedno možete svakako biti sigurni: reklama na Skijanje.hr-u doprijet će ciljano i direktno upravo do onih kojima je i namijenjena - do svih zaljubljenika u snježne sportove!

Za sva pitanja, upite i dogovore molimo kontaktirajte:

e-mail: info@skijanje.hr
GSM: +385 91 322 62 22

Unaprijed se radujemo budućoj suradnji!

Redakcija magazina Skijanje.hr 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 263350
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr