Skijanje.hr

FORUM

 • Objavljeno: 28. veljače 2012.   23:36h

  Član od:
  28.02.2012.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Škola za predškolce Zagrebačkog skijaškog saveza na Sljemenu je živi užas.
  Oprema koja im je osigurana od ZSS-a uopće se ne pere i dezinficira nego jednostavno samo mijenjaju grupe. Pričam o kacigama i pancericama koje je moja kćer dobila a pitaj boga tko je sve to nosio prije nje. Skije isto nikad nisu servisirane pa čak koliko sam shvatio niti na godišnjoj bazi. Dijete mi nije znalo reći da li im barem vezove namjeste prema težini. Za početnike uopće nemaju poseban dio staze (kao neke druge škole) nego se uče na vrhu Bijelog spusta bez obzira na gužvu. Dobro je što je ski škola preko tjedna pa je nešto manje ljudi na Sljemenu. U svojim materijalima ZSS najavljuje zadnji dan natjecanje za djecu gdje mogu i roditelji doći. No, od natjecanja nema ništa nego je postavljena staza sa 6-7 štapova koju sva djeca, bez obzira na kvalitetu grupe, prođu i to je to. Nema nikakvog natjecanja niti mjerenja vremena pa čak ni za najbolju grupu. Nakon toga sva djeca dobe istu diplomu i medalju bez obzira na grupu i kvalitetu skijanja. Kćer mi je rekla i da su svaki dan razmještali djecu iz grupe u grupu ili da su im mijenjali trenere.
  Jedan dan mi je kćer došla sva uplakana jer se neka teta derala na nju jer nije mogla pojesti sve što je bilo za užinu i da neće krenuti prema kući dok ne pojede sve što ima na tanjuru.
  I koliko sam shvatio, djeca od 8 kad ih autobus pokupi pa do 17 sati kad ih vrati, imaju maksimalno 3 sata efektivnog skijanja. Vrijeme izgube na oblačenje, svlačenje prije i poslije svakog jela a imaju tri obroka te na pješaćenje do staze i nazad do restorana.
  U svakom slučaju užas i nikad više neću dati svoje dijete njima u ski školu.
  Još moram provjeriti da li mi je dijete uopće nešto naučilo od skijanja kod njih.
 • Objavljeno: 03. ožujka 2012.   18:15h

  Član od:
  21.02.2012.

  Mjesto:
  Hrvatska, Velika Gorica

  mislim da je vaša letvica visoko podignuta, odite negdje van, tamo su bolji uvjeti, vjerojatno i cijene.
 • Objavljeno: 05. ožujka 2012.   09:57h

  Član od:
  05.03.2012.

  Mjesto:
  Hrvatska,

  Skola od zg skijaskog saveza je prava katastrofa. Moj petogodisnji sin nakon pet dana provedenih na Sljemenu nije znao se spustiti ralicom, ali ni ostalih 40, tako da mi nije jasno sto su radili svaki dan gore. Prve dane mi je dijete govorilo mama pa mi ti ne skijamo, na sto sam ja pomislila da si je on zamislio da bude skijao kao na tv pa zato to govori a zapravo je dijete dobro govorilo a mi mu nismo vjerovali. Zadnji dan tzv natjecanje, dosla sam gore oko 11h i nasla svoje dijete kako place, a plakao je zato jer nije mogao obuci skije jer su mu zamjenili pancerice i vezovi nisu pasali, ali nitko mu do tada to nije porihtao niti pogledao o cemu se radi, mislim totalni nemar, pitanje koji broj je bila ta zamjenjena pancerica. Nisam imala visoka ocekivanja, ocekivala sam da ce nauciti spustiti ralicu, naravno da ce oprema biti cista i pripremljena i samo njegova tih 5 dana. Da ce netko raditi s njima, a on ne samo da nije nista naucio nego se dijete isfrustriralo, a skijao je dok ide, padne oni ga dignu i odi dalje i tako cijela grupa od njih 40, prestrasno.ja sam ucila skijati vani i znam kako to ide, drugi dan vec vozis ralicu i spustas se. Ne mislim da su ovi ucitelji manje vrijedni nego meni je to sve djelovalo kao oni su gore da im prode radno vrijeme, zasto bi radili s djecom i trosili zivce.
Novo mišljenje
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Forum Oglasnik
OPREMA
Molim pomoć u vezi...   mpavic, (28.03. 16:57h)
SKIJALIšTA
Vogel   Slobodnipad, (01.01. 21:21h)
RODITELJSKI KUTAK
Škola skijanja na...   AShole, (25.12. 16:13h)
KOMENTARI čLANAKA
Nove sigurnosne mjere...   Danko17, (17.11. 18:33h)
OSTALO
Skijanje.hr fanatik...   ante1011, (24.10. 22:21h)
SKIJAšKI ARANžMANI
Popusti/Akcije/Kuponi   Danko17, (22.05. 15:48h)
NUDIM/TRAžIM PRIJEVOZ
Kanin 24.05.2020   divancan, (19.05. 20:57h)

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 514034
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  Izdavač: Sport-IT
  Medovićeva 19, Rijeka
  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr