Skijanje.hr

FORUM

 • Objavljeno: 17. veljače 2014.   00:36h

  Član od:
  17.02.2014.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Bok ljudi!
  Zanima me da li je netko od vas isao preko Kompasa na skijanje i kakva su iskustva? Muz i ja imamo curicu od 3 godine i iduce zime ju mislimo dati u skolu pa me zanima kakvi su ucitelji i koja je najbolja destinacija i kako imaju organiziranu skolu. Takodjer me zanima da li imaju i satove za odrasle, s obzirom da moj muz zna samo pluziti i tek je ove godine stao na skije. Frendica je prije pet godina isla s njima u Matrei i bila je odusevljena pa molim jos iskustava.
  Tnx
 • Objavljeno: 17. veljače 2014.   11:28h

  Član od:
  09.12.2004.

  Mjesto:
  Hrvatska, Karlovac

  Mi smo lani bili u Sillianu - kompas ski klub. Bbilo je ok. Moja curka je imala sedam godina i bila je već skijaš tako da je išla u naprednu školu. Sa školom sam prilično zadovoljna, ne bi sad rekla ništa posebno negativno... Po meni je odlično za početnike, tako baš kao što je Vaše dijete... Malo je skijalište, Kompas se skuplja odmah kod gonodle, tamo je centar svega i sve se tamo odvija... Za početnike - super, zbog jezika i lokacije... Jedina mana je možda što nema pokretne trake za prve korake, ali može se i bez toga.
  Meni se osobno skijalište nije svidjelo, jer je premalo. Broj staza je navučen, ono ja ih odskijam sve u sat i pol... Za sedam dana, fakat premalo. Ali to sam ja, možda bi nekom bilo i ok. Vezano uz to je i način rada škole, - koja traje od 10 - 12 i onda je pauza sat vremena, pa onda opet od 13-14. Malo je to čudno, i da je veće skijalište to bi mi stvaralo problem - ovako se dalo.
  Ima škola i za velike ljude.
  Uglavnom, po meni ok za početnike i malu djecu, te ne prezahtjevne ostatak obitelji.
 • Objavljeno: 18. veljače 2014.   19:07h

  Član od:
  25.09.2008.

  Mjesto:
  Hrvatska,

  Mi smo bili ove godine u Sillianu. Išli smo preko Kompasa, isključivo zato da bi dijete (tad je imao 3 god i 9 mj) dali u Kompasov vrtić. Kako smo išli tjedan iza "hrvatskog tjedna", rekli su nam iz agencije da škole vjerojatno neće ni biti, jer se nije do tada prijavilo niti jedno dijete( tad je bio kraj 11.mj). Nakon 3 tjedna, kada sam nazvala da pitam ponovno- sve je već bilo puno. Na licu mjesta( u Sillianu) nisu ga mogli ubaciti u početničku grupu. I bolje. Jer su u istoj grupi bili različiti uzrasti- od trogodišnjaka, 8-godišnjaka, sve do žene od 35 godina. Obratili smo se Atlas školi-primili su ga, i svaka pohvala učiteljima!!! Grupa je imala 10-toro djece, svi između 3-4 godine i dva učitelja. Treći dan su ( njih 8-ero) proskijali od gornje stanice gondole do međustanice! Jedan dan su bili na " trakici" koju je škola iznajmila, četvrti dan su već išli na sidro- u pratnji. Mi smo bili prezadovoljni. Inače, skijalište je kao što je rekla Tara, malo, ali kad ti je dijete u školi- izrazito funkcionalno jer je kompaktno. Staze su popeglane, gužve nema, a ionako je tu prvu godinu sve podređeno početniku, tj djetetu.
 • Objavljeno: 19. veljače 2014.   09:29h

  Član od:
  17.02.2014.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Hvala na informacijama. Mislim da ću ipak razmotriti Atlas za iduću godinu. Bitno mi je da barem ovu prvu godinu ide u školu na hrvatskom jeziku da se ona ugodnije osjeća.
Novo mišljenje
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Forum Oglasnik
OSTALO
Skijanje.hr fanatik...   ivexvg, (27.03. 07:30h)
OPREMA
garancija na kupljene...   EnesD, (19.03. 08:33h)
RODITELJSKI KUTAK
Ski škola za djecu...   Ni1001ka, (20.01. 13:35h)
KOMENTARI čLANAKA
Sljeme s novim web...   alex98WWE, (04.01. 19:36h)
SKIJALIšTA
Jahorina   JahorinaA209, (08.10. 12:55h)
SKIJAšKI ARANžMANI
Popusti/Akcije/Kuponi   Danko17, (22.05. 15:48h)
NUDIM/TRAžIM PRIJEVOZ
Kanin 24.05.2020   divancan, (19.05. 20:57h)

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5133352
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  Izdavač: Sport-IT
  Medovićeva 19, Rijeka
  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr