Skijanje.hr

FORUM

 • Objavljeno: 19. srpnja 2016.   09:13h

  Član od:
  16.08.2004.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  Niste valjda svi na moru?

  Zanima me, ako bi se moglo grupirati nekako jer je trenutno rastrkano po raznim temama - iskustva sa aranzmanima koji ukljucuju i hrvatsku skolu skijanja. Po mogucnosti negdje je su i svi smjesteni na istom mjestu pa da se klinci mogu i nakon skijanja igrati zajedno itd.

  Gdje ste bili, kako ste bili zadovoljni organizacijom skole, kakav je bio smjestaj, otprilike cijena itd itd itd.
 • Objavljeno: 20. srpnja 2016.   22:46h

  Član od:
  25.09.2008.

  Mjesto:
  Hrvatska,

  Super tema, bar za nas roditelje!
  Mi smo bili u Silianu par godina dok smo trebali ski školu.
  Prve godine smo išli preko Atlasa, smješteni u Feriendorf Hochpustertal- to je apartmansko naselje, u svakoj kući po 3- 4 aparmtana. Imali smo apartman za 2-4 osobe i bilo nam je skučeno, te smo drugih godina sami internetom našli puno bolji i jeftiniji smještaj, isto u Silianu.Svaki put smo dijete dali u Atlasovu školu,cure i dečki iz Atlasa su odlični, stvarno smo bili zadovoljni.U tom apartmanskom naselju ima i velika, super uređena igraonica- gdje se djeca i roditelji poslijepodne druže, uz organizirane animacije. Nju smo koristili i kad nismo bili smješteni u Feriendorfu, nitko nas nije ništa pitao. Sve u svemu, Silian nam je ostao u lijepom sjećanju, toplo preporučam za razdoblje kada djeca započinju i uče skijati.
Novo mišljenje
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Forum Oglasnik
RODITELJSKI KUTAK
To Get Details of...   chrissevans243, (12.07. 06:35h)
OPREMA
Odabir skija   Mskije, (30.01. 15:48h)
NUDIM/TRAžIM PRIJEVOZ
Snowboard/ski izleti   Toma, (09.01. 23:24h)
OSTALO
Ski sezona 22/23   ivexvg, (24.06. 08:11h)
SKIJALIšTA
Vogel   Slobodnipad, (01.01. 21:21h)

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4096049
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr