Skijanje.hr

FORUM

Ova je tema vezana uz članak: Skuplji skipass za Sloveniju i Austriju
 • Objavljeno: 11. rujna 2013.   22:11h

  Član od:
  11.09.2013.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zg

  Bilo bi interesantno uz svako poskupljenje navesti i neke novine u opremi skijališta ili proširenju sadržaja koji se sada mogu koristiti sa skupljom ski kartom (mislim da ih ni nema).
  Generalno prevladava dojam da su aranžmani u Francuskoj i/ili BiH kvalitetniji te pružaju više za navedene iznose u susjedstvu.
  Novost, hvale vrijedna za Sloveniju je jedinstveni sezonski skipass za sva Slovenska skijališta.Također je interesantan i sezonski obiteljski skipass za sva skijališta osim Kr.Gora i Pohorj.
  Ukoliko bi uz navedene novosti bile dostupne još i 5*u sezoni i/ili 10*u sezoni za Sloveniju mislim da bi potrage za nekim drugim vikend destinacijama uz Slovenske bile nepotrebne.
  Ali..... tko zna kad če do toga doči?
 • Objavljeno: 19. studenog 2013.   22:04h

  Član od:
  02.12.2009.

  Mjesto:
  Hrvatska, Split

  Bosna kvalitetnija, Slovenija od Austrije?! Francuska je pak predaleko, al Slovenija nema jedno ozbiljnije skijalište sa snijegom od 12-4 mjeseca, a Bosna ima ozbiljna potencijalna skijališta ali bez odgovarajućeg kadra i infrastrukture, tako da...Austria rulles, dakako za skijaše ;-u
Novo mišljenje
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Forum Oglasnik
OPREMA
Odabir skija   Mskije, (30.01. 15:48h)
NUDIM/TRAžIM PRIJEVOZ
Snowboard/ski izleti   Toma, (09.01. 23:24h)
OSTALO
Ski sezona 22/23   ivexvg, (24.06. 08:11h)
SKIJALIšTA
Vogel   Slobodnipad, (01.01. 21:21h)
RODITELJSKI KUTAK
Škola skijanja na...   AShole, (25.12. 16:13h)

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1719662
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr