Skijanje.hr

FORUM

Ova je tema vezana uz članak: Kopaonik u radu od 13.12., BIH još na čekanju
 • Objavljeno: 12. prosinca 2014.   15:44h

  Član od:
  22.12.2013.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zgb.

  Već me jedno dvije,tri godine cima taj Kopaonik da odem tamo ali nikako da padne konačna odluka.Vidim da se tamo dosta ulaže i sve mi to izgleda dosta ozbiljno,sad..da li je to vrijedno tolikoga puta i eventualno ne znam,nekakvih neugodnosti tamo(znamo radi čega).Možda se varam,ali jednostavno imam neki ne strah,nego recimo nelagodu biti tamo jedini iz Hrvatske.Pa,ako tko zna,da li ima gore skijaša iz Hrvatske jer nitko ovdje na forumu baš ne spominje da je bio tamo i kakva je atmosfera oko svega toga?
 • Objavljeno: 13. prosinca 2014.   21:44h

  Član od:
  10.03.2009.

  Mjesto:
  Srbija, Beograd

  Kopaonik je napravio veliki iskorak u odnosu na ostala balkanska skijališta računajući i slovenačka skijališta. U ovom trenutku jedini ozbiljan konkurent mu je Bansko u Bugarskoj. Staze su jako raznovrsne, jedina mana je što su većinom relativno kratke. Do prije dvije godine priprema strmih staza je bila problematična. Sa nabavkom tabača sa vitlom, staze se besprekorno pripremaju. Cijene su niže nego u Alpima. Za sada su "strani" gosti pretežno iz BiH, Crne Gore i Makedonije ali je i veliki broj pravih stranaca iz Rusije, Rumunije, Grčke... Poslednjih godina se mogu videti i vozila sa registarskim tablicama iz Hrvatske, i nisam čuo da je bilo nekih problema. No radi preventive najbolje je auto parkirati u nekom od zatvorenih ili otvorenih ograđenih parkirališta. Dnevna cena je oko 2 evra.
 • Objavljeno: 17. prosinca 2014.   19:57h

  Član od:
  17.12.2014.

  Mjesto:
  Srbija, Užice

  Što se tiče gostiju iz hrvatske, znam da vi mislite da čim uđeš u srbiju suočavaš se sa gomilom bradatih četnika koji idu sa noževima i traže hrvate. Ipak situacija na terenu je malo bolja. Ko god dođe ovde i normalno se ponaša, dakle ne nosi jaknu sa likom gotovine ili peva ustaške pesme, garantujem da mu se neće ništa desiti, naprotiv obzirom da nema puno ljudi iz hrvatske verovatnije je da će hrvati biti srdačnije dočekani od ostalih gostiju. Što se tiče automobila, bolje je ostaviti kola na sigurnom mada se jako retko dešava da su nekom skinute tablice sa hr oznakama.
Novo mišljenje
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Forum Oglasnik
OSTALO
Ski sezona 22/23   Lei, (20.04. 09:16h)
OPREMA
Molim pomoć u vezi...   mpavic, (28.03. 16:57h)
SKIJALIšTA
Vogel   Slobodnipad, (01.01. 21:21h)
RODITELJSKI KUTAK
Škola skijanja na...   AShole, (25.12. 16:13h)
KOMENTARI čLANAKA
Nove sigurnosne mjere...   Danko17, (17.11. 18:33h)
NUDIM/TRAžIM PRIJEVOZ
Kanin 24.05.2020   divancan, (19.05. 20:57h)

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2023.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5193553
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr