Skijanje.hr

FORUM

 • Objavljeno: 26. prosinca 2015.   06:13h

  Član od:
  26.10.2007.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Uzas.....el Nino....! Ali ima nade....Prognoza se mijenja iza Nove, nesto sitno bi trebalo pasti i idu minusi dobri!
 • Objavljeno: 26. prosinca 2015.   11:46h

  Član od:
  19.01.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Pred 7, 8 godina skijao sam oko Bozica i Nove na tri metra snjega na Voglu, Kaninu na metar snijega na Krvavcu, Goltama pa sam poceo bjezati u Francusku, Italiju, Austriju na vece visine a sad nemas kuda. Gledam bergfex sve otvotreno na 50% oko staza zelena travica. Nadamo se da je to samo jedna losa epizoda a ne trajna katstrofa od pocetka zime.

 • Objavljeno: 26. prosinca 2015.   16:07h

  Član od:
  26.10.2007.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Btw falili ste s slikom val Thorensa... na webcamu izgleda puuuuuno bolje....i radi skoro cijelo skijaliste!
 • Objavljeno: 28. prosinca 2015.   02:20h

  Član od:
  25.11.2010.

  Mjesto:
  Hrvatska,

  Tuzni su ti prizori na skijalistima bez snijega, konkretno, gledam web kamere u Nassfeldu i stvarno gotovo je bez snijega tamo, zalosno je to sto se moze vidjeti za ovo doba zime. Znalo je biti zadnjih godina dosta malo snijega u to vrijeme, ali ove godine stanje je ocigledno problematicno. Problem je sto vise taj manjak snijega nije lokalnog karaktera nego cijela regija suocena je s problemom, a to traje vec neko vrijeme, a po prognozi se bas i ne mogu ocekivati neke padaline slijedecih dana. Ski odredista koja su prijasnjih godina bila gotovo uvijek sigurna po pitanju snijega ove godine i mnoga od njih trpe. Prema svemu sudeci ako se ovakvi trendovi nastave slicne situacije mogle bi nas docekati i slijedecih godina. Prave zime sve kasnije pocinju i sve krace traju. Sve se to izokrenulo, generalno, vrijeme nije niti priblino primjereno dobu godine, pravo pitanje sto ocekivati slijedecih mjeseci, a prvenstveno u narednim godinama. Razliciti vremenski ekstremi sve su ucestaliji i sve se to medusobno odrazava na odreden nacin, vidjet cemo sto nas ceka i kako ce se to odraziti i na skijanje izmedu ostaloga. Nadajmo se da je ovakvo stanje samo privremeno te da se u buducnosti nece ucestalo nastavljati slicne situacije, iako je to vrlo upitno prema dosadasnjim isustvima iz posljednjih godina.

  [Editirano] 28. prosinca 2015. u 02:30h
Novo mišljenje
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 91467
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr