Skijanje.hr

FORUM

2 3 4 5 6 
 • Objavljeno: 06. siječnja 2009.   15:22h

  Član od:
  06.01.2009.

  Mjesto:
  Hrvatska, Jastrebarsko

  ...ej, ljudi, jel bio \'ko ove godine?!...

  ja sam iš\'o prošle, polovicom 2.mj. - bilo je, kažu, 2.5m snijega, ali je vrijeme bilo pre-toplo, tako da je staza izdržala do 12 , a poslje si samo tražio djelove koji su bili u hladu...

  ...inače meni se svidjelo smučišče, ima staza za svakoga, nema gužve na vučnicama - sve u svemu bilo je dobro...

  ... ...
 • Objavljeno: 07. siječnja 2009.   09:33h

  Član od:
  10.11.2008.

  Mjesto:
  Hrvatska, V. Gorica

  ove godine sam bio dva puta i inace u SLO mi je ovo najomiljenije skijaliste.

  Ukoliko se odlucis otici neces pozaliti.

  Staze odlicno pripremljene, a jos i na prirodnom snijegu kojeg ima u izobilju.
 • Objavljeno: 11. veljače 2009.   13:04h

  Član od:
  16.08.2004.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  Vogel je konacno napravio malo moderniju web stranicu

  Inace imaju totalno kul stvar koja se bas ne vidja cesto ... Na opisu svake staze je, uz slicice i filmic koji pokazuje voznju po cijeloj stazi

  Pogledajte tu: link pa onda klik na stazu

  Fora
 • Objavljeno: 11. veljače 2009.   13:12h

  Član od:
  02.02.2007.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Jooj Vogel...predobar...mada su staze kratke i brze i treba ti cca 2 sata da proskijas cijelo skijaliste. Bio sam gore prosli vikend i bilo je snijega ko....ma bilo ga je najvise u svemiru! Freeride je bio odlican, snijeg od koljena do struka, mada zbog vidljivosti i nije bilo bas svejedno. I to je u principu najbolja strana Vogla...ima opcija za freeride koliko zelis. Ako ne vozis freeride radije preporucujem Krvavec...veci je, blizi je i ima vise birtija! :))
 • Objavljeno: 12. veljače 2009.   07:50h

  Član od:
  14.09.2004.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  " Jooj Vogel...predobar...mada su staze kratke i brze i treba ti cca 2 sata da proskijas cijelo skijaliste. Bio sam gore prosli vikend i bilo je snijega ko....ma bilo ga je najvise u svemiru! Freeride je bio odlican, snijeg od koljena do struka, mada zbog vidljivosti i nije bilo bas svejedno. I to je u principu najbolja strana Vogla...ima opcija za freeride koliko zelis. Ako ne vozis freeride radije preporucujem Krvavec...veci je, blizi je i ima vise birtija! :)) "
  (Član tomahawk0)

  Heheh, staze su na Vogelu totalno nebitna stvar!!


 • Objavljeno: 25. siječnja 2010.   19:44h

  Član od:
  06.02.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  Planiram s obitelji otici tamo na jednodnevno, a buduci da imamo jednu malu skijasicu pocetnicu zanima me ima li blazih pocetnickih staza. Naime, na webu skijalista pronasla sam podatak da je najblaza staza s naklonom od 20%. Destinaciju smo odabrali zbog lijepih krajolika i cinjenice sto prethodno moramo skoknuti u Ljubljanu po neki povrat ddv. Pa da spojimo ugodno s korisnim. Plizzz savjet onih koji su tamo bili.
 • Objavljeno: 25. siječnja 2010.   21:03h

  Član od:
  18.10.2004.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  " Planiram s obitelji otici tamo na jednodnevno, a buduci da imamo jednu malu skijasicu pocetnicu zanima me ima li blazih pocetnickih staza. Naime, na webu skijalista pronasla sam podatak da je najblaza staza s naklonom od 20%. Destinaciju smo odabrali zbog lijepih krajolika i cinjenice sto prethodno moramo skoknuti u Ljubljanu po neki povrat ddv. Pa da spojimo ugodno s korisnim. Plizzz savjet onih koji su tamo bili. "
  (Član sandra30)

  Ne brini
  Staza br 1 (brunarica) je OK za djecu-prva strmina se može zaobiči-pogledaj di idu škole oko birca desno od sedežnice
  Moja je klinka prije 4 godine tam skijala (sad ima 9) i tada nije bila sedežnica nego tanjuri.
  Isto tako uz hotel (gondola) se nalazi početnički poligon
 • Objavljeno: 25. siječnja 2010.   21:10h

  Član od:
  18.10.2004.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  zaboravih napisati staza br 4 (orlove glave) je perfektna obiteljska staza,a dve "veće" strmine nisu problem jel je staza prilično široka.
  pogledaj tu
 • Objavljeno: 26. siječnja 2010.   07:17h

  Član od:
  13.01.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Vogel je lijepo, jako lijepo skijalište. Staze su okej, fali ozbiljnijih crnih. Međutim za jednodnevno ili dvodnevno skijanje su onak, baš taman. Međutim meni se lani zamjerilo to što smo potrošili dobrih sat i pol da se popnemo gore. Prvo smo dugo čekali na kupovinu karata, a onda još dulje na ulaz u gondolu

  krampus
 • Objavljeno: 26. siječnja 2010.   09:11h

  Član od:
  02.02.2007.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Fali crnih?!? Krampus, pa Vogel je freeride poligon! Sve je crno osim stazica! Preporučam kad siđeš s Orlove glave odmah ispod žice u rupu dolje! Fenomenalna off piste staza...duboki snijeg, široka pregledna padina...ma divota...drugi crnjak po mom izboru kad se popneš na gornju stanicu Zadnjeg Vogla odmah skrenuti ispod žice! Zakon! Samo dobro prouči prije kuda ideš da nebi došao do stijena! Što se tiče pocetnika, pogotovo malih štrumpfova, vecina staza je blaga i široka. Ako je lijepo vrijeme Vogel je raj!
Novo mišljenje
Sljedeća stranica » 
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 91820
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr