Skijanje.hr

FORUM

 • Objavljeno: 24. veljače 2015.   00:12h

  Član od:
  23.02.2015.

  Mjesto:
  Hrvatska, Split

  Bok,
  Planiram uskoro malo veci popravak snowboarda i dobro bi mi dosli svi savjeti i pomoc ako je netko radio nesto slicno.
  Znaci, radi se o tome da se daska nakon godina i godina voznje poprilicno ostetila. Rubovi i dno je u super stanju, ali gornja strana daske uzasno izgleda. Ona zastitna plastika ili od cega he vec gornji sloj napravljen je vijelom sirinom islucala na mjestima gdje se daska najvise savija(znaci na pregibima prije nosa i repa).To izgleda doslovno kao da se skalpelom rezalo, ta cijela plastika je ispucala (slike stavim jer nisam sada blizu daske)
  Sad moj plan je,ukratko, tu cijelu povrsinu izbursiti doslovno do grafike tj dok ne "izbrisem" te pukotine. Onda kad vec to radim bi napravio novu grafiku. Taj dio sad nije problem. Problem nastaje sto neznam koje bi sredstvo koristio kao zamjenu za taj zastitni sloj koji je na dasci inace.
  Sad gledajuci po netu san dosa do nekog zakljicka da to radim ili sa dvokomponentim autolakom(clear coat) ili epoxy smolom. Sad na netu su samo tutoriqli i rewieovi o radu s tim lakom.
  Nebi htio, kad cu vec uloziti taj sav trud, da taj zastitni sloj bude lose napravljen pa da doode do lomljenja ili neznam cega.

  hvala
Novo mišljenje
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Forum Oglasnik
OPREMA
Odabir skija   Mskije, (30.01. 15:48h)
NUDIM/TRAžIM PRIJEVOZ
Snowboard/ski izleti   Toma, (09.01. 23:24h)
OSTALO
Ski sezona 22/23   ivexvg, (24.06. 08:11h)
SKIJALIšTA
Vogel   Slobodnipad, (01.01. 21:21h)
RODITELJSKI KUTAK
Škola skijanja na...   AShole, (25.12. 16:13h)

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 11925656
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr