Skijanje.hr

FORUM

 • Objavljeno: 08. studenog 2015.   18:47h

  Član od:
  30.12.2008.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Slovenski ministar vanjskih poslova Karl Erjavec izgubio je teritorijalni spor sa susjedom. Ne, nije riječ o sporu s Hrvatskom, kako bi se moglo pomisliti, već ministra Erjavca i u privatnom životu muče iste brige.

  Ministar i njegova susjeda s istog kata zgrade u Ljubljani, a riječ je o bivšoj trofejnoj slovenskoj skijašici Špeli Pretnar, nikako se nisu mogli dogovoriti oko prostora na ulazu u njihove stanove. U tom prostoru Erjavčevi, točnije njegova kći, drže – i koriste – bojler, ormar te perilicu, što je toliko uzrujalo skijašicu da ih je tužila za ometanje posjeda, piše Delo.

  Iako se spor sa susjedima može riješiti i arbitražom, Špela je Erjavca poslala na sud. Još ljetos je Općinski sud presudio u korist skijašice, a u petak je i Visoki sud u Ljubljani donio konačnu odluku bez prava žalbe: Karl Erjavec je izgubio i mora maknuti perilicu i ormar. Bojler može ostati.

  Geneza susjedskog spora seže u doba kad je na prvom katu zgrade u Staroj Ljubljani postojao samo jedan stan, a u njemu je živjela Erjavčeva mama. Ona je stan podijelila na dva manja i jedan darovala sinu Karlu, a drugi kćeri. No kći je stan prodala skijašici i tako je ministar dobio novu susjedu koja ga je tužila jer, kako je rekla, zbog perilica joj je zapriječen ulaz u stan. Također, dok radi, stroj vibrira i buči. Smeta joj i ormar jer se Erjavčevi tamo presvlače i izuvaju cipele. Erjavec je pak uzvratio protutužbom tvrdeći da je pretprostor dio njegova stana te da skijašica mora napraviti novi ulaz u stan kroz atrij zgrade, iako je riječ o zaštićenom objektu te preinake nisu dopuštene.

  Sud je u potpunosti odbacio ministrove argumente.
  Kak ja volim kad su skijaši u pravu,ajmo hophophop Špela.
 • Objavljeno: 09. studenog 2015.   11:49h

  Član od:
  04.12.2006.

  Mjesto:
  Slovenija, Ruše

  a ja mislio da če biti napisano nešto novo...prožvakane priče..... PS svakodnevna priča Slovenaca i Hrvata....

  [Editirano] 09. studenog 2015. u 11:50h
Novo mišljenje
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Forum Oglasnik
OSTALO
Skijanje.hr fanatik...   ivexvg, (27.03. 07:30h)
OPREMA
garancija na kupljene...   EnesD, (19.03. 08:33h)
RODITELJSKI KUTAK
Ski škola za djecu...   Ni1001ka, (20.01. 13:35h)
KOMENTARI čLANAKA
Sljeme s novim web...   alex98WWE, (04.01. 19:36h)
SKIJALIšTA
Jahorina   JahorinaA209, (08.10. 12:55h)
SKIJAšKI ARANžMANI
Popusti/Akcije/Kuponi   Danko17, (22.05. 15:48h)
NUDIM/TRAžIM PRIJEVOZ
Kanin 24.05.2020   divancan, (19.05. 20:57h)

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5189013
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  Izdavač: Sport-IT
  Medovićeva 19, Rijeka
  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr