Skijanje.hr

FORUM

1 2 3 4 5 6 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 103 104 105 106 
 • Objavljeno: 18. ožujka 2018.   09:16h

  Član od:
  11.12.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Dubrovnik

  18.03.

  SL (M)

 • Objavljeno: 18. ožujka 2018.   09:22h

  Član od:
  24.11.2010.

  Mjesto:
  Hrvatska, Dubrovnik

  18.03.2018. Are

  SLALOM (M)
  VELESLALOM (Z)

 • Objavljeno: 18. ožujka 2018.   14:19h

  Član od:
  17.04.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  Pozdrav svima

  Današnjim otkazom utrka završila je 51. sezona Svjetskog skijaškog kupa. Bila je ovo još jedna interesantna sezona u kojoj mi je bilo zadovoljstvo voditi ovu sjajnu igru. Još veća čast i zadovoljstvo bilo je igrati se sa svima vama Teško mi je i zamisliti skijašku sezonu bez našeg druženja.

  Pomalo očekivano, pobjednik naše igre je omniworld Iako je u jednom dijelu sezone vodeću poziciju prepustio ivexvgu, smogao je snage vratiti se na svoju poziciju te u konačnici još jedanput pobijediti Bravo omniworld, iskrene čestitke Drugu je poziciju zauzeo violator. Nije baš dobro započeo sezonu, ali kako je ista odmicala svom kraju, tako se penjao u poretku. Ako se ne varam, radi se o prošlogodišnjem osvajaču igre, koji je ipak odigrao u skladu sa svojim renomeom; omniworld je ipak bio predaleko. Ipak, osim druge pozicije ukupno, ovaj je vikend osvojio treću poziciju i to s odstupanjem od svojih ustaljenih navika prognoziranja. Iskrene čestitke violator Treće su mjesto podijelili dva natjecatelja, ante1011 i ivexvg! Za ante1011 je ovo definitivno sjajno ostvarenje. Uvjerljivi pobjednik ovog vikenda te srebrni s Olimpijade ostvario je vrhunski rezultat Drugo navedeni, ivexvg, ipak je malo razočarao. Pred odvijanje utrka završnice držao je drugu poziciju te sam očekivao da će se "potući" za naslov. Relativno lošim prognozama uspio je "tek" dohvatiti treću poziciju. Zašto tek? Pa ivexvg je bio nekoliko vikenda na vodećoj poziciji te sam očekivao da bi tamo mogao i završiti sezonu. U svakom slučaju, čestitke na sjajnom ostvarenju Skupiti 203 boda nije bilo nikako lagano

  Na četvrtoj je poziciji završio drugoplasirani ovoga vikenda, Ivan39, koji je konstanta kroz cijelu sezonu. Doduše, poput violatora nije baš dobro počeo, ali se na kraju ipak trgnuo došavši do četvrte pozicije. Peto je mjesto zauzela Ane123. Dugo se vremena nalazila na trećoj poziciji, ali je u toj borbi izgubila. Ispada da su je koštale Olimpijske igre. Treba napomenuti da je ovaj vikend podijelila treće mjesto s violatorom Odmah iza nje smjestio se DanZg, aktualni olimpijski pobjednik Odlična sezona za trećeplasiranog iz prošle sezone Na sedmu se poziciju smjestio hector123, jedan od najstarijih igrača ove igre. Iako nije bio konstanta kroz godine, kada god bi igrao, bio je izuzetno uspješan. Ništa drugačije nije bilo ni ove sezone. Bilo je tu sjajnih trenutaka i vikend pobjeda Osmo mjesto je zauzeo kamin. Kroz sezonu se držao dosta dobro, u dijelu sezone bio pretendent na prve tri pozicije, ali je poput nekih, doživio pad forme na kraju sezone. Za razliku od njega, koski je s propuštanjem određenog broja utrka uspio stići do fantastične devete pozicije, koju je podijelio sa Gigom48. On je pak odigrao sve ovosezonske utrke, ali mu se rizične prognoze i nisu previše isplatile. Dubrovčani, kama i zekohop drže jedanaestu i dvanaestu poziciju. Odlično su odigrali sezonu, ostavili mnoštvo sjajnih prognoza, ali jednostavno se više od ovoga nije moglo. To najbolje znam na svojoj koži. Moram vas pohvalit za izvrsnu borbu; bilo je fenomenalno nadmetati se s vama
  Nastavak u sljedećem postu...
 • Objavljeno: 18. ožujka 2018.   14:30h

  Član od:
  17.04.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  Nastavak slijedi...
  DodoRijeka bio je veći dio sezone, ali je u konačnici odustao. U istoj je situaciji kao i desert rose. Bilo bi zanimljivo vidjeti gdje bi njih dvoje završili da su odigrali sve utrke. Tm_Mlinka je krenuo, pa stao, kao i umirovljeni BodeMiller. Iskreno mi je žao da se nisu igrali cijelu sezonu s nama. Bilo je tu nekih članova koji su dobro krenuli, ali su također brzo odustali. Znam kako ova igra ima brojne nedostatke, koje iz sezone u sezonu pokušavam ukloniti. Samo začelje drži naš skijam sa samo 2 boda. Ako ništa, barem nije 0 na kontu, ali sljedeće sezone očekujem pobjedu Moram spomenuti i one koji se nisu igrali s nama, ali su bili dio ove zajednice proteklih godina. Riječ je o Kosti, cultu, igoru1... Bilo bi mi drago da se pridružite sljedeće sezone. Promjenom obrasca sam smatrao kako će se povećati broj natjecatelja, ali ispalo je upravo suprotno.

  Pogledajte rezultate, pa javite ako još šta treba popraviti. Otkad sam smanjio broj pogrešaka, rasprava na forumu je zamrla te je i to jedan segment koji me bode u oči. U tom duhu bih želio da svatko od vas izađe s konkretnim prijedlozima poboljšanja za sljedeću sezonu. Volio bi da raspravimo o nekim pojedinostima. Imam neke ideje, ali bih svakako želio čuti i vaše mišljenje I na kraju ovog enormno dugog posta, želim čestitati svim sudionicima, posebno četrnaest veličanstvenim, koji su se igrali tijelom cijele sezone i nikako nisu posustajali Hvala svima na sudjelovanju Nadam se da ste uživali Eto, sezona je završila, ali se nadam kako će ova tema bar još malo živjeti
  Toliko od mene za sada
 • Objavljeno: 18. ožujka 2018.   17:27h

  Član od:
  15.01.2011.

  Mjesto:
  Hrvatska, Tribunj

  Evo i par rečenica od mene.
  Najprije čestitke svima koji su sudjelovali u ovoj avanturi. Podjednako čestitam svima što na ovaj način iskazujete poštovanje prema ovom divnom sportu. Čestitke i Opasnom na predanosti u vođenju kladionice.
  Moram priznati da je ova sezona bila jako zanimljiva: Hirscherova eksplozija, Kristoffersenova "frustrirajuća" druga mjesta, dominacija Shiffrin, pobjede Svindala i Vonn "po stare dane", Dressen, Mowinckel i ostale senzacije... Baš se radujem idućoj sezoni.
  Sa svojom pozicijom u ukupnom poretku sam i više nego zadovoljan. Neočekivano poput Ledeckinog zlata s OI
 • Objavljeno: 18. ožujka 2018.   18:09h

  Član od:
  04.05.2008.

  Mjesto:
  Hrvatska, Otočac

  Pozdrav od mene

  Ovo je bila dobra sezona sto se kladionice i same skijaska sezone tice, prvo čestitam svima, posebno najboljima.
  Moje ostvarenje 7. mjesto je savršeno i prezadovoljan sam njime.
  Pozdravljam Vas do idućih druženja i svima sve najbolje
 • Objavljeno: 20. ožujka 2018.   07:43h

  Član od:
  21.02.2012.

  Mjesto:
  Hrvatska, Velika Gorica

  Pozdrav od mene! Čestitke svima vama na zanimljivom druženju kroz sezonu. Posebna čestitka Opasnom za vođenje kladionice, što se tiče formata, mislim da je pun pogodak. Gledajući moje 3. mjesto na kraju sezone, to je veliki uspjeh u odnosu na protekle sezone, međutim, gledajući samo ovu sezonu ostaje trunka razočarenja. Moje posljednje prognoze su takve kakve su, rizičnim prognoziranjem, pokušao sam "skinuti" Omnivorlda u čemu nisam uspio (čestitke istom!), , naravno to je iskoristio Violator i pretekao me u finišu (također čestitke!) . Ali postolje je ipak tu, pobjednik se pamti, a ostalo je svejedno, da li drugi ili treći.
  Sve u svemu, bilo je lijepo družiti se i nadmetati sa svima vama.
 • Objavljeno: 21. ožujka 2018.   14:19h

  Član od:
  30.12.2008.

  Mjesto:
  Hrvatska, Dubrovnik

  Čestitka pobjednicima ovogodišnje kladionice i naravno Opasnom koji je igru podigao na viši "level". O unapređenju igre drugom prilikom, no za sada bi kazao kako me golica drugi pristup bodovanju kao i borba za 5 natjecateljskih pozicija.

  1. 10 bodova
  2. 8 bodoba
  3. 6 bodova
  4. 4 boda i 5.2 boda
 • Objavljeno: 23. listopada 2018.   23:05h

  Član od:
  11.12.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Dubrovnik

  Pozdrav kladionicari,

  nesto ste mi se uspavali. Za cetiri dana pocinje nova sezona, ne vjerujem da ste odustali od druzenja u sezoni 18/19. Volio bi da vas se sto vise javi i da se dogovorimo kako i po kojim pravilima igramo.

 • Objavljeno: 24. listopada 2018.   12:10h

  Član od:
  30.12.2008.

  Mjesto:
  Hrvatska, Dubrovnik

  Zdravo kamin i Co.,

  moramo nastaviti, duga je to tradicija. Očekujem javljanja što i kako dalje, idemo....
 « Prethodna stranica
Sljedeća stranica » 
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Forum Oglasnik
OSTALO
Skijanje.hr fanatik...   kamin, (07.03. 10:07h)
OPREMA
garancija na kupljene...   stekan, (04.03. 16:32h)
RODITELJSKI KUTAK
Ski škola za djecu...   Ni1001ka, (20.01. 13:35h)
KOMENTARI čLANAKA
Sljeme s novim web...   alex98WWE, (04.01. 19:36h)
SKIJALIšTA
Jahorina   JahorinaA209, (08.10. 12:55h)
SKIJAšKI ARANžMANI
Popusti/Akcije/Kuponi   Danko17, (22.05. 15:48h)
NUDIM/TRAžIM PRIJEVOZ
Kanin 24.05.2020   divancan, (19.05. 20:57h)

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1732185
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
  Medovićeva 19, Rijeka
  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr