Skijanje.hr

FORUM

2 3 4 5 6 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 103 104 105 106 
 • Objavljeno: 22. listopada 2017.   18:52h

  Član od:
  17.04.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  Pozdrav ekipa!

  Nova sezona nam počinje već sljedeći vikend, pa je onda logično da otvorimo ovu temu. Prošle sezone bilo je jako interesantno igrati se sa svima vama, a nadam se da će još bolje biti ove nove sezone. Jedan od glavnih razloga mojih nadanja je činjenica da u novu sezonu ulazimo s potpuno novim obrascem. To više neće biti samo obrazac, već će se skoro cijela igra održavati na toj stranici.

  Samo da ponovimo pravila igre. Prije svega potrebno se registrirati na stranicu. Molim da se registrirate pod istim korisničkim imenom kao i na portalu. Kada uđete na stranicu, prikazat će vam se početna stranica. Pod karticom Utrke moći ćete naći popis svih utrka, a klikom na svaku pojedinu pokazat će vam se osnovne informacije o istoj. Pritom mislim na vrijeme početka utrke, vrijeme do kada možete ostaviti prognozu, odnosno informacije o mogućim izmjenama programa. Kartica Obrazac, kao što samo ime govori, bit će obrazac za ostavljanje vlastitih prognoza. Prvo je potrebno iz padajućeg izbornika odabrati utrku za koju ostavljate prognozu, a zatim i ostaviti prognozu. Pri ostavljanju prognoze BITNO je paziti na format upisa. Ovdje neću pobliže objašnjavati način jer je isto dobro objašnjeno iznad obrasca. Kada ste popunili sva potrebna polja, pomaknite kursor s istog te ostavite svoju prognozu. Bitna razlika u odnosu na prošlu godinu je ta što je moguće vidjeti ostavljenu prognozu te vršiti izmjenu iste. Klikom na karticu Prognoze biti će moguće vidjeti prognoze svih igrača za svaku pojedinu utrku. Na vama je da samo odaberete utrku, a na meni kao voditelju igre, da iste prikažem. Kartica Rezultati prikazuje ukupne rezultate te rezultate svakog pojedinog vikenda (ili serije utrka). Da biste vidjeli vikend rezultate, potrebno je samo kliknuti na jednu od stavki. To je ukratko o sustavu.

  Bodovanje ostaje jednako kao i prošle sezone. Znači, za pogođenog skijaša na točnom mjestu dobiva se 2 boda, ukoliko je pogođen skijaš, ali na krivom mjestu dobiva se bod. Ako su pogođena sva tri skijaša, neovisno o redosljedu, dobiva se bonus bod. Kompletno obrazloženje o bodovanju moguće je pronaći u jednom od prvih postova prošlogodišnje kladionice.

  Ukoliko imate pitanja u vezi svega navedenog, slobodno se javite. Nadam se da će svi prošlogodišnji igrači biti tu i ove sezone, a bilo bi sjajno kada bi se pridružili i neki novi. Glavni motiv izrade svega ovog je bio stalni napredak i uspon kladionice. Puno se godina pričalo o sustavu, bila je velika želja svih igrača, pa smo uspjeli isto i ostvariti. Ovo će biti dobra testna sezona za ovakav sustav. Ukoliko dobijete dobru ideju ili imate kritiku, svakako je iznesite, kako bi sljedeće sezone dodatno unaprijedili našu forumsku igru. Ova naša kladionica je još uvijek forumska igra, stoga ostaje pravilo od prošle godine, prilikom ostavljanja prognoze, potrebno je ostaviti i komentar na forumu.

  Toliko od mene za sada, registrirajte se, upoznajte se sa sustavom, pitajte, kritizirajte, komentirajte i dobro se spremite već za sljedeći vikend. Nadam se jednoj stvarno nezaboravnoj sezoni!

  STRANICA SKIJANJE.HR KLADIONICE:
  https://www.skijanje.hr/kladionica/


  Napomena: Sudjelovanje u "kladionici" je besplatno i ne iziskuje nikakve naknade. Takodjer, nagrada osim osobnog zadovoljstva i medjusobnog cestitanja nema. Radi se iskljucivo o medjusobnom nadmetanju forumasa, te slicnosti s pravim kladionicama, u smislu novcanih transakcija, nema!
 • Objavljeno: 23. listopada 2017.   10:26h

  Član od:
  10.12.2012.

  Mjesto:
  Hrvatska, Istra

  Svaka čast, odlično izgleda!
  Mali savjet, po meni se vraćamo korak unazad ukoliko se mogu vidjeti prognoze igrača prije nego je zatvorena mogućnost ostavljanja prognoze. Lanjski sistem je bio odličan jer je isključio mogućnost taktiziranja.
 • Objavljeno: 23. listopada 2017.   10:26h

  Član od:
  30.12.2008.

  Mjesto:
  Hrvatska, Dubrovnik

  Pozdrav Opasni,

  Ovo je, moram priznati, sjajan obrazac. Radujem se novoj sezoni i druženju s ostalim igračima.

  Lp!

  Koski
 • Objavljeno: 23. listopada 2017.   14:25h

  Član od:
  04.05.2008.

  Mjesto:
  Hrvatska, Otočac

  Pozdrav svima,drago mi je biti opet ovdje s Vama.Biti će zanimljivo ove sezone 😀
  Sretno svima

  Taktizirati ću tokom sezone ako se bude dalo ,ipak je sve ovo igra
  -prva prognoza ostavljena -
  29.10.2017.- muški veleslalom Solden
 • Objavljeno: 23. listopada 2017.   22:34h

  Član od:
  17.04.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  Hvala na dosadašnjim komentarima
  Želim odgovoriti na sva postavljena pitanja i još malo pojasniti cjelokupni sustav.

  Prognoze neće biti vidljive prije završetka vremena predviđenog za ostavljanje prognoza, stoga neće biti mogućnosti taktiziranja. Kao i prošle godine, potrudit ću se otvarati prognoze u najkraćem mogućem roku, nakon isteka predviđenog vremena za klađenje.

  Želim se osvrnuti na ostavljanje prognoza, pošto sam već sada uočio nepravilnosti. Obavezno je ostaviti svoje prognoze u formatu PREZIME Ime, kako je navedeno na obrascu, bez dijakritičkih znakova. Topla preporuka je da se imena skijaša i skijašica kopiraju sa službene FIS-ove stranice. Namjerno je predložen taj način jer se pokazalo da je veći dio ljudi prošle sezone i unosio prognoze upravo u tom formatu. Naglašavam da je bitno da svi upisujemo prognoze u istom formatu jer ove sezone više nema ručne obrade podataka, već je sve isprogramirano, te je iz tog razloga i automatizirano. Sve prognoze upisane u krivom formatu, sustav će bodovati s nula bodova. Isto vrijedi i za vrijeme ostavljanja prognoza. Jedna sekunda kašnjenja, u odnosu na zadani rok, također će rezultirati bodovanjem prognoze s nula bodova. Stoga vas stvarno molim da pripazite na to

  Kao što je naglašeno u uvodnom postu, imate mogućnost vidjeti sve prognoze koje ste ostavili, za svaku pojedinu utrku, te je moguće mijenjati prvotnu prognozu sve do zadanog vremenskog roka za ostavljanje prognoza. Iz tog aspekta se pokušalo ostvariti napredak u odnosu na sljedeću sezonu.

  Drago mi je da se jedan dobar dio ekipe već priključio novoj sezoni, dok ostatak željno iščekujem. Nadam se, i volio bi, kada bi se našoj igri priključio i pokoji novi član, što bi sigurno doprinijelo kvaliteti same igre. Odličan prošlosezonski primjer je DanZg, koji je u svojoj prvoj sezoni završio na fenomenalnoj trećoj poziciji. Nastavite se i dalje pridruživati ovoj našoj tradicionalnoj igri, upoznajte se sa sustavom, postavite pitanja u vezi svih nejasnoća, kritizirajte, komentirajte. Bit će mi drago odgovoriti na sva vaša pitanja I počnite pomalo razmišljati o prvim utrkama nove sezone. Moglo bi biti jako zanimljivo
 • Objavljeno: 25. listopada 2017.   16:38h

  Član od:
  04.05.2008.

  Mjesto:
  Hrvatska, Otočac

  28.10.2017.-Ženski veleslalom -Solden
 • Objavljeno: 25. listopada 2017.   18:45h

  Član od:
  10.12.2012.

  Mjesto:
  Hrvatska, Istra

  " 28.10.2017.-Ženski veleslalom -Solden "
  (Član hector123)

 • Objavljeno: 26. listopada 2017.   21:24h

  Član od:
  21.02.2012.

  Mjesto:
  Hrvatska, Velika Gorica

  Ja razmišljao: Neću, hoću, ma neću, ipak budem. Evo me koliko obaveze dozvole. Pozdrav svima
 • Objavljeno: 27. listopada 2017.   08:40h

  Član od:
  21.10.2016.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  28.10.2017.-Ženski veleslalom -Solden
 • Objavljeno: 27. listopada 2017.   08:43h

  Član od:
  21.10.2016.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  29.10.2017.-Muški veleslalom -Solden
Sljedeća stranica » 
Pravila korištenja foruma:

1. Reklamiranje nije dozvoljeno, no čitatelji smiju razmjenjivati svoja mišljenja o trgovinama, agencijama, opremi i sl.
2. Telefonski brojevi nisu dozvoljeni (razmjenjujte ih preko privatnih poruka)
3. Email adrese nisu dozvoljene (i njih razmjenjujte preko privatnih poruka)
4. Psovke, vrijeđanje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi i slično neprihvatljivo ponašanje nije dozvoljeno. Sve takve poruke miču se u cijelosti.
5. Fotografije ne smiju biti šire od 400px.

Komercijalno oglašava-nje putem foruma nije dozvoljeno, a postovi takve vrste bit će uklonjeni. Molimo zainteresirane za oglašavanje u magazinu da se obrate na marketing@skijanje.hr.

Mišljenja u forum upisuju posjetitelji te kao takva, ona nužno ne moraju biti istinita i točna. Upisana mišljenja NE predstavljaju stavove magazina Skijanje.hr

Forum Oglasnik
OSTALO
Skijanje.hr fanatik...   ivexvg, (27.03. 07:30h)
OPREMA
garancija na kupljene...   EnesD, (19.03. 08:33h)
RODITELJSKI KUTAK
Ski škola za djecu...   Ni1001ka, (20.01. 13:35h)
KOMENTARI čLANAKA
Sljeme s novim web...   alex98WWE, (04.01. 19:36h)
SKIJALIšTA
Jahorina   JahorinaA209, (08.10. 12:55h)
SKIJAšKI ARANžMANI
Popusti/Akcije/Kuponi   Danko17, (22.05. 15:48h)
NUDIM/TRAžIM PRIJEVOZ
Kanin 24.05.2020   divancan, (19.05. 20:57h)

Zadnje prijave

  Prijava u klub

  © Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4354487
  Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
  Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

  ISSN 1845-5891

  Izdavač: Sport-IT
  Medovićeva 19, Rijeka
  e-mail: info@skijanje.hr

  Marketing:
    marketing@skijanje.hr