06.05.2011.      

Autor: Elinka Barišić 

Najbolji u sezoni 10/11!

Gotov je izbor najboljih u sezoni 2010/2011 prema mišljenju čitatelja Skijanje.hr-a. Kronplatz, Nassfeld, Intersport i Ski Frankie ponovo dominiraju!

Velika godišnja anketa koju svake godine provodi Skijanje.hr, trajala je od završetka "hrvatskog tjedna" pa sve do službenog zatvaranja sezone u svim bližnjim ne-glečerskim skijalištima, do 1. svibnja. U anketi su čitatelji, članovi Skijanje.hr-a, mogli odabrati koje je to skijalište ove sezone primjerice bilo najbolje uređeno, imalo najljubaznije djelatnike, najbolje staze ili najbolji noćni provod itd. te koji su se dućani, servisi i oprema pokazali najboljima.

-.--.-Borbu u glavnim kategorijama, baš kao i svih sezona do sada obilježilo je međusobno nadmetanje Nassfelda i Kronplatza koji se već sedmu godinu za redom izmjenjuju na prva dva mjesta, no zanimljivo je da je talijanska Alta Badia iz ovih kategorija ove sezone istisnula francuska skijalšta. Francuzima zato nitko ne može oduzeti titulu najboljih kad je u pitanju vožnja van uređenih staza, a lijepo je vidjeti da se u kategoriju "freeridea" ove godine uspio ugurati i slovenski Kanin.

Suvereni vladari svojih kategorija ostali su i ove godine  Krvavec, kao najbolje vikend odredište, Intersport kao vodeći dućan za nabavku zimske opreme te samoborski Ski Frankie za servisiranje iste, a ove godine otvoreni XXL sport u Rijeci također je zaslužio svoje mjesto među tri vodeća servisa. Kod proizvođaća skija također nema bitnih promjena - prva tri mjesta su u gotovo jednakom omjeru glasova podijelili Atomic, Elan i Fischer.

Evo i pregleda svih rezultata: 

-.--.-

-.--.-

-.--.-

-.--.-

-.--.-

-.--.-

-.--.-

-.--.--.--.-

-.--.-

-.--.-

-.--.-

-.--.-

-.--.-

-.--.-

-.--.-

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 33326
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr