14.10.2016.      

Autor: Skijanje.hr

 

Predstavljanje Nassfelda u centru Zagreba

Austrijsko skijalište Nassfeld, koji je među hrvatima već desetljećima jedna od top skijaških destinacija, predstavio se novinarima i turističkim djelatnicima uoči nove skijaške sezone 16/17.

Kao i svake jeseni vodeći ljudi Nassfelda upoznali su prisutne s planovima za sljedeću sezonu. Generalni direktor tvrtke NLW Tourismus Marketing Christopher GruberMarion Brugger iz odjela prodaje i Ingeborg Schnabel PR managerica skijališta okupljenima su predstavili skijalište i najavili odličnu sezonu. Gužva u Klubu književnika na Trgu bana Josipa Jelačića najbolje je svjedočila o interesu Hrvata za ovim koruškim skijalištem.

Nassfeld je i ove sezone dodatno unaprijedio sustav zasnježenja, koji sada već broji preko 350 topova za umjetni snijeg i garantira 100-tnu zasnježenost skijaških staza. Tu su i brojne aktivnosti skijališta te zanimljiva događanja poput skijaške utrke "Schlag das ASS" koja već godinama privlači stotine učesnika, ili pak heavy metal festival koji u proljetnom dijelu sezone privlači brojne željne skijanja i dobrog provoda.

Nassfeld i ove godine svoju ponudu prezentira kroz zagrebački Nassfeld ured, u kojem je moguće pronaći sve potrebne informacije, ali isto tako obaviti i rezervaciju smještaja ili pak kupnju skijaške karte. 

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4397957
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr