OPREMA

»

TEHNIKALIJE

13.10.2004.      

Autor: Ante Pašalić 

Zaštita protiv krađe snowboard i ski opreme

Poznat vam je osjećaj kada trebate na brzaka otići na wc ili u restoran po prijatelja, pa je gužva, pa se to sve oduži i na kraju kada izađete van, nema vam snowboarda/skija!

Zasigurno ste primijetili ili čuli da je nekome ukraden snowboard na skijalištu i nakon silinih novaca potrošenih na opremu, netko je ukrade. Odlučili smo vam predstaviti mogućnosti zaštite vaše opreme od ekipe koja ne zna cijeniti tuđe stvari.

Od mnogobrojnih snowboard/ski zaštita izdvojili smo neke. Procijenite ih po cijeni (otprilike) i stvarnoj učinkovitosti.

Kryptonite Boarder Pack
Kombinira lokot s malom sajlom koju zavežete kroz vezove i zaključate za drvo ili odložak za skije i boardove. Ta mala sajla je debela 2.5mm, što ju čini najdebljom sajlom za zaštitu boardova/skija. Kabel je dugačak 90 cm i provlači se kroz vez od skije ili boarda. Mali ključ sa 4 brojke daje vam tisuće kombinacija za zaključavanje. Ovaj ključ dat će vam potrebnu sigurnost dok ste u restoranu ili kafiću, za solidnu cijenu od 150 kuna.




Kryptonite Claw
Najnovija izmišljotina iz Kryptonitea. Ovaj lokot osigurava vaš snowboard vežući ga za ogradu ispred restorana, nosače na autu i sl. Izrađen je od kvalitetnog aluminija i povezuje ga čelični kabel. Claw se pričvrščuje između vezova. Kada je zaključan ne može se maknuti sa daske. Cijena - 150 kuna.




Ski Tote Cable Lock
Ima lagano namještanje kombinacije od četiri brojke i čeličnu sajlu. Odlično za skije/snowboarde, jednostavnije ne može biti. 80-ak kunića bi trebali izdvojiti za ovaj lokot.




Burton Snowboard Lock
Sadrži tanki čelični kabel, sa kombinacijom tri broja šifre. Lokot se može maknuti sa daske i dovoljno je mali da se može bez problema nositi u džepu. Cijena - 80 kuna.




Da Kine lock leash
Mali, jednostavan, sadrži 3 brojčane kombinacije na lokotu i ne ulijeva baš previše sigurnosti. Za ovaj mali gadget izdvojit ćete 70-ak kuna.




Naša preporuka je Kryptonite, jer najviše zadovoljava sigurnosni aspekt, a može ga se koristiti i za zaštitu drugih sportskih rekvizita (primjerice bicikli)

Sve ove male spravice mogu vam pomoći da popijete piće u miru, ali ako je vaša oprema zapela nekom za oko, nikakve šifre vam neće pomoći. Uz pomoć ovih malih alata možete zaštiti opremu od krađe, ali najsigurnije je da ipak nadgledate vaš board/skije konstantno.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 281595
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr