SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

02.11.2004.      

Autor: Tomislav Muhvić 

Begovo Razdolje

Begovo Razdolje je najviše naseljeno mjesto u Republici Hrvatskoj. Nalazi se na 1078 metara nad morem.

Do Begovog Razdolja put će vas dovesti od poluautoceste Rijeka – Zagreb, izlaz Delnice, starom cestom u smjeru Rijeke, pa putem Mrkoplja i dalje za Begovo. Put je jasno označen i u samom Mrkoplju postoji putokaz za Begovo. Sveukupno od izlaza s poluautoceste do Begovog ima 20-ak km. Zimi treba pripaziti jer ukoliko su na cesti snježni uvjeti, opskrbite se zimskim gumama ili lancima iz razloga što je od Mrkoplja do Begovog cesta uska i dosta strma.

Skijalište u Begovom Razdolju nalazi se točno preko puta hotela Jastreb i spada pod Olimpijski centar Bjelolasica. Inače, sama je Bjelolasica od Begovog udaljena samo 7km, ali nažalost nije povezana dobrom cestom pa autom nećete lako proći.

Po dolasku, vučnica – Sidrašica će vas odvesti na vrh skijališta koje ima jednu stazu duljine 1000m. Na vrhu je dosta uska a dolje postaje sve šira. Upravo taj vrh zna biti jako problematičan jer predstavlja usko grlo i vrlo brzo se napravi led koji stvara probleme. Staza će u potpunosti zadovoljiti jednodnevne skijaše i one koji nisu pretjerano zahtjevni u pogledu skijaških uvjeta. Ako više preferirate skijaško trčanje također će vam i to biti omogućeno. Na raspolaganju vam stoje i učitelji skijanja.

Skijanje u Begovom Razdolju pružit će vam ugodu skijanja u najvišem mjestu u Hrvatskoj, provesti ćete ugodan i koristan odmor, a zahvaljujući hotelu moći ćete taj dan produžiti i na vikend ili možda tjedan.

Novosti u sezoni 2005./2006.:

  • Cjenik karata
  •  

     

     

     

    KOMENTARI

    Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

    login:

    lozinka:

    Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

      Prikazano 0 od 0 komentara

      Sve komentare pogledajte na forumu

      © Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 245993
      Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
      Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

      ISSN 1845-5891

      e-mail: info@skijanje.hr

      Marketing:
        marketing@skijanje.hr