SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

24.11.2023.      

Autor: Elinka Barišić 

Sljeme ove sezone bez trosjeda i Crvenog spusta

U sezoni 2023./2024. na Sljemenu će raditi samo Bijeli i Zeleni spust

Trosjed na Crvenom spustu ovo je ljeto, naime, teško oštećen te neće biti spreman za novu sezonu, potvrdio je to ured iz tvrtke Upravljanje sportskim objektima koja upravlja i održava sportske objekte Grada Zagreba.

Nakon pregleda tvrtke Doppelmayr ustanovljeno je kako je oštećenje preveliko za sanaciju te je izgledno da trosjed neće ići u remont. S druge strane iz Grada Zagreba stižu informacije kako su u proračunu za 2024. godinu osigurana sredstva za nabavu nove žičare te bi Sljeme moglo dobiti novu sjedežnicu u narednih nekoliko godina.

Zbog svega navedenog ove sezone Crveni spust neće biti na raspolaganju rekreativnim skijašima, već će se uz alternativne načine transporta koristiti za natjecateljske treninge, dok će za građanstvo biti otvoreni  samo Bijeli i Zeleni spust.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 326106
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr