SNOWBOARD

»

VIDEO

27.11.2013.      

Autor: Majda Gregorović Čolović 

"One wave or another" - cjeloviti video

Nakon premijernih kino projekcija, cjeloviti film sada je dostupan online.

Yougofirst collective je hrvatsko-slovenska produkcija snowboard filmova i kraćih video uradaka. Njihov najnoviji filmski uradak One wave or another prezentira snowboardere s ovih prostora, odnosno pojavljuju se Andrej Marinčič, Georg Obermeissner, Žiga Rakovec, Matic Zavodnik, Dejan Hodžić, Vid Barić, Žiga Erlač, Nejc Pucko, Erik Harc, Ana Rumiha, Nejc Ferjan, Mitja Kodrič i prijatelji.

Produkciju potpisuju Matic Zavodnik i Vid Barić, režiju Matic Zavodnik, a film je sniman na lokacijama u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Švicarskoj i Poljskoj.

Premijere su održane u mjesecu listopadu u Ljubljani, Zagrebu, Rijeci i Mariboru, a od nedavno je dostupan i online za besplatno uživanje širokoj publici.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2666689
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr