SNOWBOARD

»

VIDEO

22.11.2013.      

Autor: Majda Gregorović Čolović 

Every Third Thursday: Sandboarding

ETT produkcija uvijek je puna svježih i inovativnih ideja, a ovaj put odabrali su savladati izazov izrade snowboarda za pijesak.

Sandboarding je sve popularniji sport u turističkim destinacijama koje nemaju snijega, ali obiluju pustinjskim pijeskom i visokim dinama, poput Dubaija ili Maroka. Za bordanje po pijesku nisu potrebni metalni rubnici, a najveći problem je postizanje brzine zbog prevelikog trenja.

Stoga su u Signal Snowboards tvornici izradili dva posebna boarda od različitih materijala, te se zaputili prema kalifornijskim dinama Glamis. Čak ni njihove podloge nisu se uspjele othrvati kalifornijskom pijesku, te su za postizanje brzine morali posegnuti za planom B u obliku 900 konjskih snaga.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 224658
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr