SNOWBOARD

»

VIJESTI

20.12.2011.      

Autor: Ante Pašalić

Foto: Filip Dobrinić

 

Na Sljemenu obilježen Svjetski dan snowboarda

Skijanje.hr, EUROsima i Snowboard klub Jeti ugostili su Svjetski dan snowboarda na Sljemenu.

Proteklog vikenda na Sljemenu održan je 6. Svjetski dan snowboarda.

Nekoliko stotina zagrebačkih snowboardera, i građana, okupilo se kod legendarne Jeti kućice kako bi upriličili proslavu našeg dana. Uz obvezni roštilj, glazbu i 'session' okupljeno mnoštvo zadržalo se do večernjih sati.

Cilj je bio okupiti lokalne snowboardere i zabaviti se kroz cjelodnevno druženje te promociju snowboard sporta na najdražem Zagrebačkom brdu, a taj cilj u potpunosti je i ispunjen. 

Osim 'lokalaca', snowboard danu priključili su se boarderi iz Rijeke, te iz Slovenije, članovi reprezentacije Luka Ivica, Ana Rumiha, te poznati hrvatski snowboarderi Vid Barić i Toni Jelenić što je samo upotpunilo 'naš dan'.

Zanimljivost je i da je i prošle godine netom prije održavanja Svjetskog dana snowboarda pao prvi snijeg te omogućio obilježavanje ovog dana već evo šestu godinu zaredom na ovim prostorima.

Do slijedeće godine u nastavku vam donosimo nekoliko fotografija s održanog sessiona.

-.-Filip Dobrinić-.-
Toni Jelenić

-.-Filip Dobrinić-.-
Ana Rumiha

-.-Filip Dobrinić-.-
Luka Ivica

-.-Filip Dobrinić-.-
Alan Maleković

-.-Filip Dobrinić-.-
Vid Barić

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 209208
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr