SNOWBOARD

»

VIDEO

14.10.2013.      

Autor: Majda Gregorović Čolović 

"One wave or another" - najava premijere

Nakon premijere u Ljubljani, slijede premijera u Zagrebu i Rijeci.

Film Matica Zavodnika i Vida Barića, One wave or another, premijerno je prvi puta prikazan ove subote u Ljubljanskom kinu Komuna. U nastavku premijerne turneje, film će se prikazati u Zagrebu, Rijeci i Mariboru.

Zagrebačka premijera održati će se u petak 18. 10. u art kinu Grič sa početkom u 22 sata. Već naredni dan, u subotu 19. 10., slijedi projekcija u Riječkom art kinu Croatia sa početkom u 17 sati. Ulaz je na obje projekcije slobodan.

Projekcija u Mariboru predviđena je 26. 10.

Osim navedenog dvojca koji potpisuje film, u filmu se pojavljuju Andrej Marinčič, Georg Obermeissner, Žiga Rakovec, Žiga Erlač, Nejc Pucko, Erik Harc, Ana Rumiha, Nejc Ferjan, Mitja Kodrič i prijatelji.

U očekivanju premijere, još jednom vam predstavljamo teaser.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4719376
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr