Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

VIDEO

18.05.2013.      

Autor: Majda Gregorović ČolovićFoto, video: Signal Snowboards 

Every Third Thursday: Pinewood Derby

Moderni snowboardi su skladno oblikovani i fleksibilni kako bi omogućili što jednostavnije i udobnije upravljanje, ali kako bi izgledalo voziti doslovno DASKU?!?!

Ovog četvrtka ekipa Signal Snowboardsa osmislila je snowboard natjecanje u čast Pinewood Derbya.

Prva Pinewood Derby utrka održana je 15. 05. 1953. godine, a radi se u utrci minijaturnih automobila ručno izrađenih od borove drvene gredice, plastičnih kotača i metalnih osovina. Svaki natjecatelj izrađuje vlastiti automobil, a kao pogon služi gravitacija.

Stoga je Dave Lee pribavio 2" x 4" letve, koje su potom minimalno obrađene i međusobno slijepljene, te im je dodana plastična baza kako bi se pretvorile u "snowboard".

Svaki od 5 natjecatelja svoju je dasku vlastoručno oblikovao, obojio i ukrasio po želji, a kako je utrka izgledala pogledajte u video uratku u prilogu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 8289226
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr