11.11.2007.      

Autor: Ante Pašalić 

Roxy Chicken Jam 2007

Vrlo velikih 30.000 Eura nagrade na ovogodišnjem Roxy Chicken Jam-u bit će jedan od glavnih mamaca prijavljenih riderica

Najveći svjetski snowboard contest za cure, Roxy Chicken Jam, ove godine svoje europsko izdanje održat će od 14. do 16. prosinca 2007. u Roxy Parku, na ledenjaku Kitzsteinhorn iznad Kapruna! Najveća novost je nevjerojatna novčana nagrada za pobjednicu Roxy Chicken Jam -a, a koja iznosi  vrlo velikih 30.000 Eura!

Roxy parkNajbolje svjetske boarderice će se tako osim za vrijedne novčane nagrade boriti i za vrijedne bodove u WTTR svjetskom poretku. Pored natjecanja, organiziran je i test Roxy i Quiksilver snowboarda.

Natjecanje je zamišljeno u Slopestyle Jam Session formatu, te će prisutnim gledateljima ponuditi vrhunsku vožnju najboljih ženskih snowboarderica!

Od riderica bit će prisutna elita svjetske snowboard scene; Nizozemka Cheryl Maas i mlada Amerikanka Jamie Anderson, pobjednice proteklih Roxy Chiken Jam natjecanja, također će nastupiti na ovom prestižnom 6 Star WTTR natjecanju. Osim njih, dolazak je potvrdila i Torah Bright, pobjednica prošlogodišnjeg TTR World Tour natjecanja, trenutno najbolja boarderica na svijetu i brončana sa ZOI u Torinu, Norvežanka Kjersti Buaas.

“Jako smo sretni da možemo Roxy Chicken Jam održati na Kitzsteinhorn-u! Odluka da napravimo Roxy park u Europi ojačala je našu predanost ženskom snowboardu!” - izjavila je Roxy manager Stine Brun Kjeldaas.

15.12. u subotu, održat će se pravi pred božićni party, tako da će cijeli event imati posebno ozračje.

Roxy parkRiderice na contestu:

1. Bright Torah (AUS)
2. Anderson Jamie (USA)
3. Maas Cheryl (NED)
4. Buaas Kjersti (NOR)
5. Candrian Sina (SUI)
6. Jones Jenny (GBR)
7. Mittermüller Silvia (GER)
8. Haller Ursina (SUI)
9. Bray Julianne (NZE)
10. Beaman Hanna (USA)
11. Wiik Lisa (NOR)
12. Alexis Waite (USA)
13. Fliri Claudia (AUT)
14. Filzmoser Lisa (AUT)
15. Hight Elena (USA)
16. Peltonen Meri (FIN)
17. Fasani Kimmy (USA)
18. Detomas Tania (ITA)
19. Pelosi Leanne (CAN)
20. Levac Priscilla (CAN)
21. Dakides Tara (USA)
22. Sladics Chanelle (USA)
23. Comstock Erin (USA)
24. Rozies Margot (FRA)
25. Conny Bleicher (GER)
26. Zurek Natasza (CAN)
27. Gappmayr Kathrin (AUT)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 306979
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr