SNOWBOARD

»

VIJESTI

29.01.2016.      

Autor: Skijanje.hr

 

Sutra Carnival Snowboard Session na riječkoj obali

Sve je spremno za održavanje osmog po redu Carnival Snowboard Sessiona koji će se sutra održati na Gatu Karoline Riječke.

Zbog vremenskih prilika organizatori su proglašenje pobjednika i koncert bendova Jonathan, Krešo i Kisele Kiše, Buco i Kalašnjikovi, EXA te DJ-a Svena Nalisa i Rottena preselili u Harteru s početkom u 20 sati.

Na Gat Karoline Riječke je za potrebe natjecanja dopremljeno 150 kubika snijega s Platka, a natjecat će se 16 natjecatelja iz Austrije, Hrvatske, Njemačke, Slovenije i Srbije te jedna natjecateljica - najbolja hrvatska riderica Ana Rumiha iz Zagreba. Natjecanje će započeti u 13 sati na Gatu Karoline Riječke, a finalne vožnje će završiti u 19 sati. Ulaz na događaj je slobodan za sve zainteresirane.

Vremenske prilike pokvarile su planove organizatora da se zabava i druženje nastave na Gatu, zbog čega će glazbeni dio programa biti preseljen u Harteru, gdje će se nakon vijećanja sudaca u 22:30 održati i dodjela nagrada najboljim natjecateljima Carnival Snowboard Sessiona. Ulaz na koncert do 21:00 će se naplaćivati 25,00 HRK, a poslije 35,00 HRK.

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 170281
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr